miercuri, 17 aprilie, 2024

Breaking news! Liviu Dragnea a ajuns la sediul DNA

Distribuie:

Publicat:

n urma cu putin timp, seful PSD, Liviu Dragnea a ajuns la sediul DNA. Potrivit unor surse juridice, liderul PSD a fost chemat la DNA în dosarul Tel Drum, cel de-al treilea dosar în care este vizat de DNA.

 

CITESTE SI: Bomba! Sevil Shhaideh, audiata la DNA in dosarul Belina

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh s-a prezentat miercuri in fata procurorilor de la DNA pentru a da noi declaratii in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu privind trecerea insulei Belina din proprietatea statului in cea a CJ Teleorman pe vremea cand indeplinea functia de secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii. Acesta este dosarul care a dus la demisia acesteia din functia de vicepremier si ministru al Dezvoltarii in urma unei cereri a pe atunci premierului Mihai Tudose. 

In dosar era vizata si Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene, dar Camera Deputatilor nu a aprobat cererea incuviintare a urmarii penale.

In septembrie 2017, DNA a anuntat ca Sevil Shhaideh este suspectata de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu. Totul a plecat de la un dosar potrivit caruia parti din Insula Belina si Bratul Pavel au trecut ilegal, in anul 2013, din proprietatea statului, in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea CJ Teleorman. La scurt timp, aceste bunuri au fost inchiriate, ilegal, firmei Tel Drum, societate care ar fi controlata de Liviu Dragnea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img