sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BREAKING NEWS! Seful SPP Lucian Pahontu ar putea fi chemat in fata comisiei de aparare din Senat

Distribuie:

Publicat:

Seful SPP Lucian Pahontu ar putea fi chemat in fata comisiei de aparare din Senat, pentru a da explicatii. Zvonul s-a vehiculat inca dupa ce Liviu Dragnea a facut dezvaluiri in ceea ce priveste serviciul, insa presedintele comisiei pentru aparare din Senat infirma astfel de informatii. "Nu am niciun fel de elemente pentru care sa initiez un asemenea demers", a declarat Iulian Dumitrescu pentru stiripesurse.ro.

"Am fost intrebat de jurnalisti daca, in calitate de presedinte al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din Senat, l-as chema pe seful SPP la comisie pentru a lamuri acuzatiile formulate in spatiul public la adresa acestuia de liderul PSD.

As chema pe oricine la comisie daca e vorba sa lamurim chestiuni care tin de siguranta nationala, asa cum am facut pana acum, ori de cate ori a fost nevoie.
In cazul de fata, nu am niciun fel de elemente pentru care sa initiez un asemenea demers, nu as face altceva decat sa iau in serios niste povesti vanatoresti ale lui Liviu Dragnea. ", a declarat pentru stiripesurse.ro Iulian Dumitrescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img