vineri, 19 aprilie, 2024

Brigitte Nastase, despre urmarile relatiei cu Ilie: «Am devenit un monstru de un an si ceva»

Distribuie:

Publicat:

Viata de cuplu a Brigittei Sfat si a lui Ilie Nastase este demna de un roman sau de scenariul unei piese de teatru al absurdului. In ciuda faptului ca sunt despartiri de mai bine de un an, cei doi continua sa faca declaratii unul despre cplalalt si sa comenteze public actiunile fostului partener. Ilie Nastase a calcat stramb si a fost prins beat la volan, in urma cu cateva zile, fiind in compania unor domnisoare misterioase, iar Brigitte a acceptat sa vorbeasca din nou deschis despre viata fostului sot.

Brigitte Nastase continua sa faca cu sau fara voia ei parte din viata lui Ilie Nastase, caci este in continuare sotia lui, doar in acte. Desi traiesc separat de mai bine de un an, iar fostul tenismen a incercat de mai multe roi sa o impace pe bruneta si sa o convinga de faptul ca poate fi un sot responsabil si implicat, aceasta minune nu pare sa aiba loc. Din contra, Ilie continua se fie implicat in diferite scandaluri, demonstrand ca nu degeaba a primit porecla Nasty in urma cu decenii, pe vremea in care era cel mai bun tenismen din intreaga lume. 

Brigitte pare sa aiba nevoie de nenumarate dovezi ale faptului ca Ilie nu se va schimba, dar sustine ca in urma incidentului in care fostul ei sot a fost prins beat la volan, in compania unor domnisoare misterioase, a luat o decizie permanenta. Invitata in platoul wowbiz, Brigitte a vorbit deschis, cu lacrimi in ochi despre relatia pe care o are cu Ilie, dar si despre comportamentul acestuia fata de ea. 

Brigitte a povestit ca i-a interzis lui Ilie, in repetate randuri, sa mai bea alcool, dar ca fostul tenismen i-a ignorat sfaturile si a continuat sa se lase ispitit de licorile bahice, in compania unui anturaj nu tocmai potrivit. "El se afla intr-un anumit anturaj, eu nu am fost de acord cu multe din anturajele lui care il trag in cluburi sau catre alcool. El are ficatul marit, are probleme. Ideea este ca in urma cu o saptamana i-a pus conditia ca ne impacam daca nu mai bea.
Avea pupilele dilatate, iar dupa ce a dormit o ora, avea pupilele foarte mici. Eu am avut cluburi ani de zile, stiu cum merg lucrurile. Cred ca cineva i-a pus ceva in bautura. Eu am primit si o filmare din club si am fost instiintata ca a fost prins cu una sau doua femei. Nu mi-a picat foarte bine. Initial am zis ca nu cred, apoi mi s-au trimis filmari. oamenii cu care el era si-au batut joc de el. Daca esti cu Ilie Nastase la masa si stii ca omul are o varsta nu ii dai shot-uri si alte bauturi din astea.", a declarat ea.

Brigitte a vorbit si despre domnisoara care se afla in dreapta lui Ilie in noaptea in care a fost oprit de politie caci se afla la volan in stare avansata de ebrietate. "Ma asteptam. Il cunosc, dar nu ma asteptam sa se intample atat de repede. NU cred ca a calcat stramb cu fata respectiva, pentru ca nu avea cand, pentru ca l-a prins politia. Eu am intrat pe instagram-ul lui Ilie, pentru ca ii stiam parola, si am vazut discutii acolo cu fata respectiva.
El scoate din mine latura mea negativa, de care ma sperii si eu. Toata situatia asta nu imi place, am devenit o disperata, un fel de "moartea cu secerea" si nu vreau sa fiu asa. Eu nu vreau sa fac rau nimanui, eu vreau sa fiu un om bun. M-am exteriorizat aiurea, nu e bine nici sa jignesti si de pomana citesc in fiecare dimineata biblia daca eu nu pot sa fac ce scriu acolo. De un an si ceva am devenit un monstru. Am strans mult in mine pana acum un an, am incercat sa plec din aceasta relatie, am incercat chiar sa imi faca alta relatie, s-a intamplat sa ma intorc la Ilie, am sperat ca lucrurile se vor indrepta si in tot acest timp am devenit o persoana de care nu sunt mandra.", a povestit Brigitte, cu lacrimi in ochi.

Fosta sotie a lui Nastase a facut munca de documentare si de spionaj, afland cu rapiditate cine era domnisoara care i-a luat mintile lui Ilie si i-a transmis un mesaj acestuia, afirmand ca este dispusa sa il ierte pentru a mia oara daca el este dispus sa mearga, alaturi de ea, pe calea credintei. "Luni dimineata au aparut imaginile neblurate si se vedea clar ca e si o fata langa el. Am aflat despre ea ca e o tipa care face videochat, asa ca stau si ma gandesc la mine in primul rand.Am sunat-o si pe ea si am intrebat-o ce i-a bagat in bautura, am cautat-o ce cauta cu Ilie si de ce si-a batut joc de el. O perioada de timp voi sta singura si daca Ilie se razgandeste si vrea sa mearga pe calea credintei, sa ma caute", a conchis aceasta. 

Va reamintim ca vineri, 25 mai, la ora 4.45 dimineata,  Ilie Nastase a fost prins baut la volan. A urmat un circ de zile mari, dupa ce acesta a refuzat sa sufle in etilotest si sa coboare din masina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img