sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Brigitte Nastase s-a despartit de logodnic! “Pentru mine este un nou inceput”

Distribuie:

Publicat:

Nu au trecut nici trei luni de cand s-a logodit si Brigitte Nastase a lasat de inteles ca s-a despartit de Cornel. Ea vorbeste de un ”nou inceput”, fara a detalia prea mult motivul despartirii. 

In urma cu o luna Brigitte s-a afisat la bratul lui Cornel Oana, pe o partie, foarte fericita, iar in toate interviurile oferite pana atunci parea ca se indreapta cu mare viteza spre o casatorie.

Recent ea a fost invitata intr-o emisiune de divertisment, moment in care s-a vazut ca nu mai poarta inelul de logodna, plus ca a sters toate pozele cu el de pe contul de Instagram.

Cel care a sesizat primul aceste lucruri a fost Catalin Maruta, care a avut-o invitata in platou odata cu ceilalti concurenti ai noului sezon „Ferma vedetelor”.

„Brigitte, tocmai incepusei o poveste de dragoste…Crezi ca o sa mai reziste relatia ta dupa experienta asta cu „Ferma„?”, a inceput Maruta sa abordeze subiectul.

„Mie imi place sa am o relatie frumoasa de prietenie cu cei 17 colegi ai mei. Mie imi plac inceputurile si consider ca cel mai mare si mai important este acest inceput„, a replicat ea.

„De fapt, trebuie sa aflam ceva, tu nu mai… Mai erati impreuna sau nu?„, a intrebat-o Catalin Maruta. Iar raspunsul lui Brigitte a fost cu subinteles: „Bip! Nu doresc sa discut despre problemele mele de acasa, pentru ca pentru mine este un nou inceput aceasta „Ferma” si doar atat pot sa spun„.

Maruta a insistat: „Deci clar, povestea de dragoste se cam epuizase. Si am vazut ca nici inelul nu-l mai ai pe mana. Ala de logodna. Gata, s-a terminat?”. Brigitte: „Bip. Nu vreau sa vorbesc despre asa ceva. Ti-am zis, imi plac inceputurile noi si acesta este cel mai frumos inceput”, a mai spus Brigitte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img