sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Bucurie fara margini pentru tricolori: Au batut Insulele Feroe in preliminariile Euro 2020

Distribuie:

Publicat:

Naţionala de fotbal a României a obţinut prima sa victorie din Grupa F a preliminariilor EURO 2020, 4-1 (3-1) cu reprezentativa Insulelor Feroe, marţi seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca.

Ciprian Deac, jucător la CFR Cluj, a deschis scorul în min. 26, la primul şut pe poartă al tricolorilor, după centrarea lui Nicolae Stanciu, prelungită de Claudiu Keşeru.

Al doilea gol al României a fost reuşit de Claudiu Keşeru (29), cu un şut la colţul scurt din careul mic, după o minge bâlbâită de apărarea feroeză.

Keşeru a reuşit dubla în min. 32, după ce a speculat cu o reluare acrobatică o minge respinsă greşită de un fundaş feroez.

Oaspeţii au redus din diferenţă în min. 40, prin fundaşul Viljormur Davidsen, din penalty, după ce Cosmin Moţi l-a ţinut în careu pe Klamint Olsen.

Pușcaș a închis tabela în minutul 63, după o pasă a lui Chipciu, iar România are 3 puncte din două meciuri.

Reprezentativa Norvegiei a remizat, marţi, pe teren propriu, cu selecţionata Suediei, scor 3-3, după ce a condus cu 2-0, în grupa F de calificare la Euro-2020, din care face parte şi România. Tot în grupa F, Spania a trecut de Malta, scor 2-0.

La meciul Spania – Malta, golurile au fost marcate de Morata, în minutele 31 şi 73. În etapa următoare, la 7 iunie, au loc meciurile: Feroe – Spania, Norvegia – România, Suedia – Malta (ora 21:45).

Clasamentul Grupei F după două etape: 1. Spania – 6 puncte, 2. Suedia – 4 puncte, 3. România – 3 puncte, 4. Malta – 3 puncte, 5. Norvegia – 1, 6. Insulele Feroe – 0.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img