vineri, 29 martie, 2024

Bugulet, remarcatul Europeanului de juniori

Distribuie:

Publicat:

Romania a incheiat pe locul 11 European Open la handbal masculin, Under 17. In ultimul meci, selectionata noastra a prestat cel mai bun handbal al ei in aceasta competitie, castigand de o maniera clara in fata Slovaciei.

Romania a avut zece goluri avans la pauza (23-13), castigand la final la o diferenta de 14 (40-26), la capatul unui meci in care cei mai buni marcatori ai „tricolorilor” au fost  vasluianul Bogdan Bugulet si Claudiu Lazurca (LPS Suceava), ambii cu cate sase goluri. Au mai marcat: Braescu, Iordachi si Mitu – patru goluri, Dedu, Gherasim si Pop – trei reusite, Dobra, Szasz si Totoi – doua goluri si Bogdan, un gol.

Astfel, Romania a incheiat puternicul turneu pentru categoria U17 pe locul 11, inregistrand trei victorii (cu Georgia, Feore si Slovacia), un egal (cu Luxemburgul), dar si trei infrangeri (consecutive, cu Austria, Norvegia si Belarus).

De remarcat faptul ca printre cei mai buni trei marcatori ai Romaniei se regaseste si Bogdan Bugulet. Handbalistul pregatit de profesorul Laurentiu Cozma a fost al treilea marcator al nationalei, cu 28 de reusite. Inaintea lui au fost Andrei Mitu, cu 35 de goluri, si Claudiu Lazurca, 34 de goluri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img