joi, 28 martie, 2024

Câte păsări poţi să găseşti în mai puţin de 3 secunde în această imagine?

Distribuie:

Publicat:

Dacă ai reuşit să găseşti mai mult de 6 păsări în această imagine în mai puţin de 3 secunde, cu siguranţă, eşti o persoană specială, cu multe calităţi!

Când o persoană are o capacitate mare de percepţie vizuală poate interpreta nenumăratele informaţii pe care simţurile sale le primeşte  simultan, într-un mod inteligent şi perspicace.

Pentru oameni, la fel ca şi pentru animale, perceperea mediului înconjurător este foarte importantă.

Participarea la testele de agilitate vizuală necesită să analizăm foarte bine ceea ce căutăm, pentru că în nenumărate momente vom întâlni informaţii care solicită şi mai mult din vederea.  

În testul de astăzi, dificultatea constă nu numai în claritatea redusă, ci şi timpul disponibil pentru a găsi păsările. În mod surprinzător, este posibil să se analizeze anumite aspecte ale personalităţii prin nivelul de percepţie.

Eşti la înălţimea provocării?

Aruncă o privire atentă la imaginea de mai sus, în doar 3 secunde! Aşa este, ai doar 3 secunde să te uiţi la imagine fără a trişa! Este recomandat să încerci să odihneşti puţin vederea înainte de a începe testul, să rămâi aproximativ 30 de secunde cu ochii închişi şi apoi să reduci puţin luminozitatea dispozitivului pentru o reuşită mai bună.

 

1 pasăre

 

Dacă ai reuşit să identifici doar 1 pasăre, este posibil să fii impulsiv. Sfatul este să îţi oferi mai mult timp înainte de a lua deciziile importante.

 

2-4 păsări

 

Este posibil să fii puţin dezorganizat când vine vorba de muncă. Însă acest lucru nu este neapărat un defect. Eşti mereu în acţiune, iar adaptarea îşi poate aduce rezultate frumoase şi neaşteptate.

 

6 sau mai multe păsări

Continuarea pe clicksanatate.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img