marți, 16 aprilie, 2024

Cîțu: Contextul internațional este unul complicat. E nevoie de eforturi suplimentare pentru a face față valurilor de scumpiri

Distribuie:

Publicat:

Premierul Florin Cîțu a ținut să-și exprime bucuria că OMV continuă investițiile în țara noastră, într-o postare pe pagina de Facebook.

„Mă bucur că OMV Petrom continuă investițiile în România, nu doar pentru creșterea producției, dar și pentru reducerea emisiilor de carbon. Contextul internațional este unul complicat și e nevoie de eforturi suplimentare pentru a face față valurilor de scumpiri. E clar că greul nu poate fi transferat doar consumatorilor și de aceea e important să discutăm toate variantele, cu toți partenerii. Este esențial să luăm măsuri care să funcționeze pe termen mediu și lung”, a scris Cîțu pe pagina de socializare.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a primit joi, la Palatul Cotroceni, delegația OMV Group, condusă de Alfred Stern, noul CEO OMV Group.

Cu ocazia întrevederii, conducerea OMV Group a prezentat strategia de dezvoltare a companiei în România pentru perioada următoare, dar şi rezultatele activităţii curente, respectiv iniţiative de responsabilitate socială. OMV Group şi-a exprimat angajamentele de a rămâne un partener de încredere pe termen lung pentru statul român.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img