vineri, 19 aprilie, 2024

Cabral a pierdut tot. Ce a patit vedeta ProTV. Avertisment disperat de ultim moment catre toti cei care …

Distribuie:

Publicat:

Cabral Ibacka a transmis un mesaj disperat pe blogul sau persoanl. Vedeta isi indeamna fanii care au iPhone, sa faca urgent un update urgent la 11.2.6 pentru a nu pierde datele.

“Folosesc de vreo doua luni un Samsung Note 8 (se apropie timpul sa scriu un review despre el), asa ca am aflat despre problema cu #Telegu de la fiica-mea.

Ea a aflat azi-dimineata si si-a facut update-ul, dar cind a ajuns la scoala un coleg mai cu initiativa a facut pocinogul. Din clasa ei s-au dat complet peste cap 6 iPhone-uri.

Ideea este ca daca un utilizator de Android trimite caracterul indian Telegu catre un iPhone… iPhone-ul da ochii pe bulgari.

Caracterul ar putea fi trimis mai ales pe Whatsapp, Twitter, Facebook Messenger si iMessage.

Efectele nu sunt de fiecare data la fel”, a scris Cabral pe blogul personal.

El a precizat ca uneori aplicatiile merg mai greu o perioada, apoi telefonul se opreste de tot sau se opreste direct. Cea mai usoara reparatie este o reinstalare de soft, fapt ce ar conduce la pierderea a tot ce era in telefon, daca nu e salvat continutul in icloud.

A fost prima femeie care a prezentat un jurnal de stiri sportive la o televiziune comerciala din Romania, iar timp de doua decenii ne-a obisnuit cu aparitiile ei super sexy, tunsa foarte scurt.

De cand nu mai lucreaza la ProTV, Raluca Arvat (42 de ani) s-a schimbat total. Prezenta la Gala premiilor Radar de media, actuala prezentatoare de la TVR 2 a uimit atat prin noul ei look, cat si prin stilul vestimentar.

Raluca si-a lasat parul sa creasca si i-a schimbat culoarea. Tunsoarea asimetrica si coafura cu "tepi" au disparut, iar din bruneta s-a transformat intr-o roscata cu bucle si ochelari de vedere.

Raluca Arvat a plecat de la ProTV in 2016, cand a luat o pauza pentru a da nastere primului ei copil.

Pe Corina Danila o stie toata lumea, dar pe fiica ei nu a vazut-o nimeni. Ea este Rianna, copilul celebrei prezentatoare de stiri. Imagine rara

Cum arata fiica Corinei Danila. Admiratorii prezentatoarei de televiziune au vazut-o pe Rianna intr-o imagine rara, alaturi de celebra ei mama.

Prezentatoarea de televiziune Corina Danila este extrem de discreta atunci cand vine vorba despre viata ei personala. De sarbatori, insa, vedeta a facut o exceptie si le-a prezentat-o prietenilor sai virtuali pe fiica ei, Rianna.

Cum arata fiica Corinei Danila. Si-au facut selfie imbratisate

Putina lume stie cum arata fata prezentatoarei de televiziune. Corina Danila si-a aniversat fiica, Rianna, in urma cu cateva zile.

Pe pagina sa de pe un site de socializare, vedeta de televiziune a postat o fotografie in care apare de mostenitoarea sa. Cele doua si-au facut un selfie, imbratisate, in holul teatrului National Ion Luca Caragiale din Capitala.

Rianna, care acum are 13 ani, este o domnisoara in toata regula. Chiar daca in poza nu i se vede chipul in totalitate, se observa foarte bine ca adolescenta a mostenit frumusetea de la celebra sa mama.

„Tu imi esti lumina, iubire, speranta, vis… Iti multumesc, Rianna mea, pentru fiecare zi din cei treisprezece ani, de pana acum! La multi ani, draga mamei draga”, este mesajul pe care Corina Danila i l-a transmis fiicei ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img