joi, 28 martie, 2024

Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat băiețelul. Ținutele lor și ale nașilor i-au lăsat mască pe invitați

Distribuie:

Publicat:

Cabral și Andreea Ibacka trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor alături de fetița și băiețelul lor. Cei doi soți l-au botezat weekend-ul acesta și pe mezinul familiei, Tiago, iar botezul a fost unul de excepție, la fel și ținutele lor. Apariția lor și a nașilor i-a șocat pe toți invitații.

Cabral și Andreea au organizat un botez de vis

Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat băiețelul, pe Tiago, iar nași au fost Irina și Răzvan Fodor. Cele două perechi s-au distrat de minune la eveniment și au optat pentru ținute care au șocat pe toată lumea.

Petrecerea s-a desfășurat în aer liber, cu un număr restrâns de invitați, cei mai buni prieteni ai părinților. Atât Andreea și Cabral, cât și părinții spirituali ai micuțului, au optat pentru un look simplu, modest, ținute vaporoase, în ton cu vremea de afară.

Toată lumea se aștepta la ceva special, la ținute extrem de elegante, dar pentru ei a fost mai important să se simtă bine, să facă fotografii și să fie relaxați. Au rămas cu toții cu amintiri plăcute și s-au distrat pe cinste.

Botez cu peripeții

Invitații s-au distrat de minune la eveniment, s-au delectat cu cele mai bune preparate și au ascultat muzică bună. Cum evenimentul nu era suficient fără și o surpriză, un incendiu a șocat pe toată lumea. Botezul a fost unul cu peripeții, care a provocat panică atât în rândul invitaților, dar mai ales proprietarilor și vecinilor.

Evenimentul tragic s-a produs în curtea vecinilor, dar măcar nimeni nu a pățit nimic. Totuși, proprietarii casei au avut de suferit de pe urma incendiului, care a provocat pagube materiale destul de mari. Casa a fost distrusă aproape în totalitate, iar pagubele materiale produse vor fi greu de acoperit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img