sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cafeaua apara de cancer daca e preparata intr-un anumit fel

Distribuie:

Publicat:

Foarte multe persoane beau cafea. Însa sunt putini cei care cunosc efectele pozitive ale acestei bauturi asupra sanatatii. Iata cum sa prepari cafeaua pentru a beneficia de efectele sale favorabile asupra sanatatii.

Cum sa prepari cafeaua pentru a reduce riscul de aparitie a cancerului de prostata

Potrivit studiului facut de departamentul de Epidemiologie si Preventie – Neuromed în colaborare cu Institutul National de Sanatate din Italia, cafeaua preparata în stil italian poate reduce risul de aparitie a cancerului de prostata. Conform studiilor, daca se bea în fiecare zi cafea, atunci riscul de aparitie a cumplitei boli scade semnificativ.

La studiu au participat aproximativ 7.000 de barbati din regiunea Molise. Observatiile celor care au participat la studiu au durat aproximativ 4 ani. „Prin analiza consumului de cafea si compararea acestuia cu numarul cazurilor de cancer de prostata aparute de-a lungul timpului, am vazut o reducere neta a riscului, de 53%, la cei care au baut mai mult de trei cesti de cafea pe zi”, a fost explicatia cercetatorilor, conform worldpharmanews.com.

CONTINUAREA PE SANATATE.BZI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img