vineri, 19 aprilie, 2024

Caine chinuit de stapanul sau! L-a lasat incuiat in masina si a plecat la cumparaturi! Micutul patruped abia mai respira

Distribuie:

Publicat:

Un caine a urlat si a plans dupa ce a ramas blocat intr-o masina, intr-o zi fierbinte, in timp ce proprietarul sau a mers la cumparaturi.

Cainele deznadajduit a fost auzit in parcul auto Sainsbury din Sherborne, Dorset, ieri dupa-amiaza, cand temperaturile au atins 23 de grade Celsius.

Un martor a spus ca patrupedul a fost prins in masina timp de aproximativ 20 de minute inainte ca proprietarul sa se intoarca.

Martorul anonim a declarat: "Am auzit cainele plangand si urland si am vazut ca fereastra a fost deschisa doar un pic. Am asteptat langa masina si au trecut 20 de minute pana cand proprietarul a venit la vehicul pentru a lasa cainele sa iasa".

Fotografiile facute de martori, care erau toti preocupati de siguranta cainelui, arata ca saracul animal incearca cu disperare sa isi scoata nasul prin deschizatura minuscula a ferestrei.

Directorul adjunct al magazinului la care stapanul isi facuse cumparaturile: "Noi luam cruzimea animalelor foarte in serios. Am actionat cat de repede am putut. Anunturi multiple au fost facute in magazin dupa ce un client a raportat ca patrupedul a fost lasat in masina".

RSPCA a avertizat ca temperaturile se pot dubla in interiorul masinilor, iar animalele nu trebuie lasate inauntru daca temperaturile urmeaza sa creasca. Pentru binele cainilor, nu va asumati niciodata riscul de a lua animalul de companie cu voi si lasati-i acasa la racoare, cu acces la multa apa.

se lucreaza la inaltime, credinciosii sunt nevoiti sa faca un ocol pt a intra in catedrala, lucrari de reabilitate, curtea mitropoliei

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img