vineri, 29 martie, 2024

Calificata la turneul semifinal

Distribuie:

Publicat:

Sporting Juniorul, care evolueaza pe programul lui Atletico, este noua campioana a regiunii Moldova, fiind calificata matematic la turneul semifinal, cu doua etape inainte de terminarea fazei regionale.

Elevii lui Cornel Cracea s-au impus fara probleme in ultima etapa, trecand de AFC Botosani, ocupanta locului 5, cu scorul de 4-0. In acest meci a iesit in evidenta Octavian Cracea, care a bifat o noua dubla. Celelalte doua goluri apartin lui Mario Pipos si Mihai Andrei.

Inaintea ultimelor doua etape, Sporting Juniorul are cu sapte puncte mai multe fata de ocupanta locului secund, LPS Piatra Neamt.

Miercuri, 17 mai, de la ora 14, echipa vasluiana va intalni pe teren propriu LPS Roman, meciul fiind ultimul acasa din acest sezon.

In ultima etapa, de sambata, 20 mai, Sporting Juniorul va evolua in deplasare, cu Liceul ”Regina Maria”-CSS Dorohoi.

Pustii Vasluiului nu au timp prea mult de refacere, urmand ca in perioada 27-28 mai sa participe la turneul semifinal.

FRF a decis ca in acest an sa se joace in sistem eliminatoriu. Castigatoarele din prima zi se vor intalni in a doua zi, pentru un loc in finala de pe 4 iunie.

Anul trecut, Sporting Juniorul a ratat prezenta in finala, dupa ce Otelul Galati a facut cartile la turneul semifinal, pierzand la o diferenta mult mai mare cu Dinamo, adversar ce a remizat cu Vasluiul, scor 1-1.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img