vineri, 29 martie, 2024

Calin HAGIU- HC VASLUI : “Vrem sa producem surpriza in play-off!”

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui si-a capatat renumele de revelatia sezonului, dupa ce s-a calificat in play-off-ul Ligii Nationale de pe pozitia a 6-a, cu 37 de puncte. Unul dintre oamenii care au contribuit la succesul vasluienilor este Calin Hagiu, care se simt mandru de realizare.
“E foarte bine, te simti excelent, cand esti in lupta pentru podium. Cred ca ne-am fi meritat locul si anul trecut, si acum doi ani. E un pic dezamagitor ca a durat atat de mult, dar satisfactia este foarte mare ca am reusit sa ne calificam in play-off”, a spus Hagiu.
Jucatorul nu a mai evoluat in play-off, fiind o premiera in cariera sportiva: “N-am mai jucat. De cand e formatul acesta, am prins doua play-out-uri, la limita, si nu a fost placut deloc”.
Acum, Calin Hagiu se gandeste ca HC Vaslui sa produca surpriza in play-off, fiind echipa care va evolua fara nicio presiune, dupa ce obiectivul sezonului a fost deja atins.
“Vrem sa face o surpriza in play-off. Numai la asta ne gandim. Daca 2016 a fost anul surprizelor, cu Vive Kielce, care a castigat surprinzator Liga Campionilor la handbal masculin, cu Leicester, care a devenit campioana surpriza a Angliei, cu Donald Trump, noul presedinte al SUA, acum vrem sa fim noi surpriza de anul acesta”, a mai precizat handbalistul vasluian, care dedica victoria cu Satu Mare handbalistei, cu tumora la sold, Elena Croitoru. 
“Ii dorim insanatosire grabnica. Vom fi alaturi de ea, iar operatia sa fie un succes”, a conchis Hagiu. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img