miercuri, 24 aprilie, 2024

Calin Hagiu paraseste HC Vaslui dupa patru ani, perioada in care a contribuit la readucerea handbalului vasluian in prima liga.: ”Nu am cuvinte pentru fanii Vasluiului”

Distribuie:

Publicat:

Jucatorul pleaca de la echipa cu amintiri dintre cele mai frumoase si cu satisfactia ca a contribuit la realizarea obiectivelor. Calin Hagiu nu uita publicul minunat de la Vaslui, pentru care are numai superlative si spera sa mai aiba ocazia sa le multumeasca pentru sustinerea morala pe care a avut-o in cei patru ani.

-Ce inseamna HC Vaslui pentru tine?
-HC Vaslui reprezinta un capitol din cariera mea care mi-a adus multa satisfactie, un grup exemplar si un mediu pozitiv de care orice jucator ar trebui sa se bucure la un moment dat.

-Cum a fost perioada petrecuta la Vaslui?
-Au fost 4 ani care au trecut pe nesimtite pentru mine. 4 ani in care realizez acum ca ne-am indeplinit toate obiectivele propuse ca echipa, am gasit tot mai multa placere in a juca si a fost totodata o perioada in care m-am maturizat pe deplin ca jucator.

-Care a fost cel mai frumos moment petrecut la Vaslui?
-La capitolul momente frumoase as inghesui nenumaratele victorii la limita din meciurile de acasa cu sala arhiplina, dupa care suporterii nostrii ne “certau” ca ne jucam cu sanatatea lor, dar mai mult decat locul 6 din sezonul regulat de anul asta, cred ca barajul din sezonul trecut a fost mai mult decat o victorie pe teren. Lumea mai uita, dar cei care au fost acolo stim ce a implicat acel succes.

-Ce le transmiti suporterilor vasluieni?
-Nu pot sa le multumesc destul suporterilor pentru cum au fost in acesti ani fata de mine, de echipa si cum s-au comparat cu alte publicuri. Nu a existat meci bun sau rau in ultimii ani in care sa nu intre oamenii (mici si mari) in contact cu noi, jucatorii, si sa ne fie alaturi. Le voi fi mereu recunoscator!

-Cum a fost sub comanda lui Sandu Iacob?
-Cei doi ani cu Sandu au fost dovada ca poti avea succes in Romania si altfel, cu gandire progresiva si intelegere, nu cu metodele vechi. Asta e viitorul in sport, sper sa ia si altii exemplul. Un bonus cu prezenta lui Alex Acsinte la echipa, in care am gasit atat un antrenor cu Forta de partea lui, cat si un prieten.

-Ce planuri ai de viitor?
-Cu siguranta voi continua sa joc, fie in tara, fie afara. Unde mai exact ramane sa stabilesc in perioada urmatoare.

-Merita HC Vaslui un loc mai bun in Liga?
-Noi ne-am dorit sa fim Leicester-ul de anul asta! Nu s-a putut mai mult pentru ca aerul e “tare” la varf, dar am reusit cu o echipa 100% de romani sa batem echipe de top si cu forta financiara mult mai mare. Uneori doar sa meriti nu e de ajuns.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img