joi, 28 martie, 2024

Camion incarcat cu viscele de pui s-a rasturnat intre localitatile vasluiene Muntenii de Jos si Lipovat – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit, luni, 20 iunie, cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și un echipaj specializat pentru asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs pe DJ 245A, între localitățile vasluiene Muntenii de Jos (comuna Muntenii de Jos) și Lipovăț (comuna Lipovăț).
La sosirea echipajului de intervenție a fost găsit un autovehicul de mare tonaj răsturnat pe carosabil. Din autovehicul se scurgeau lichide combustibile. De asemenea, încărcătura autovehiculului (peste cinci tone de viscere) era împrăștiată pe carosabil și în afara acestuia, pe o lungime  aproximativ 50 metri, circulația fiind blocată pe ambele sensuri de mers.
La sosirea pompierilor,  șoferul autocamionului răsturnat se autoevacuase.
Victima a fost evaluată de echipajul SAJ Vaslui sosit la locul accidentului. 
Pompierii militari au asigurat  măsurile PSI specifice (au îndepărtat bornele bateriei, au oprit scurgerile de combustibil, au absorbit cu nisip combustibilul scurs pe carosabil, iar mai apoi au îndepărtat urmele de ulei și combustibil de pe șosea). Pentru recuperarea materiilor organice împrăștiate pe șosea, a fost sesizată Garda de Mediu.
Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens. 
În continuare, circulația este întreruptă în zonă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img