News Flash:

Campania DSP VASLUI: “Spune NU alcoolului in timpul sarcinii! Protejeaza viata din tine!”

15 Iulie 2015
2982 Vizualizari | 0 Comentarii
Directia de Sanatate Publica Vaslui organizeaza in luna iulie campania de informare-educare-comunicare. Scopul campaniei este de a responsabiliza viitoarele mamici asupra riscurilor pe care le are consumul de alcool in timpul sarcinii asupra sanatatii fizice si psihice a copilului.

Mesajul cheie pe care campania doreste sa il transmita populatiei este:

 “Expunerea prenatala la alcool poate produce efecte iremediabile asupra sanatatii si dezvoltarii fizice si psihice a copilului. Nu exista tratament care sa poata preveni efectele nocive ale alcoolului asupra fatului, cea mai buna masura in aceasta privinta este evitarea totala a consumului de alcool pe perioada sarcinii”, a declarat Mihaela Vlada, directorul DSP Vaslui.

 La nivel judetean, coordonarea este asigurata de Directia de Sanatate Publica Vaslui prin Compartimentul de Evaluare si Promovare a Sanatatii care va desfasura actiuni de promovare a renuntarii la consumul de alcool la gravide si femei care intentioneaza sa ramana insarcinate, prezentare a consecintelor medicale, psihologice si sociale ale consumului de alcool, dezbateri interactive pe tema motivatiei si riscurilor asociate consumului de alcool in maternitati si cabinete ginecologice.

mesajul cheie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1058 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040495 (s)