joi, 25 aprilie, 2024

Campionatul Ucrainei va continua, desi echipa Karpati Lvov a fost plasata in carantina

Distribuie:

Publicat:

Campionatul de fotbal Ucrainei va continua, deşi echipa Karpatî Lvov a fost plasată în carantină după descoperirea a 25 de cazuri de infectare cu Covid-19, informează DPA potrivit Agerpres.

După cum s-a anunţat, formaţia Karpatî Lvov a fost plasată în carantină pentru cel puţin două săptămâni după descoperirea a 25 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul jucătorilor şi personalului său. Persoanele infectate au fost imediat plasate în izolare la domiciliu.

Într-un comunicat dat publicităţii marţi, Karpatî Lvov a precizat că 65 de persoane din club au fost testate pentru Covid-19, iar echipa speră acum să poată reveni în competiţie după ce perioada de carantină se va încheia.

Karpatî nu a disputat nici meciul cu FC Mariupol, programat duminică, după descoperirea primelor cazuri de infectare în cadrul clubului din Lvov, oraş din vestul ţării.

Un mijlocaş al lui Karpatî, Egor Nazarina, a declarat: "Nimeni nu are simptome. Totul este normal, băieţii se simt bine, dar virusul nu a dispărut şi nu putem face nimic." Nazarina a fost elevul lui Ladislau Boloni la echipa belgiană Royal Antwerp.

Printre jucătorii lui Karpată este şi atacantul Alexandru Boiciuc, un internaţional din Republica Moldova, ce a evoluat în România la Politehnica Iaşi, Foresta Suceava şi ASA Târgu Mureş.

Regiunea Lvov este una dintre cele mai afectate de coronavirus în Ucraina. În această ţară au fost înregistrate 727 de decese şi 24.340 de cazuri de infectare cu noul coronavirus de la debutul pandemiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img