joi, 28 martie, 2024

CAMPIONII, RUGBYSTII BARLADENI

Distribuie:

Publicat:

Pentru cine se indoia de valoarea rugbistilor barladeni acestia , la finalul saptamanii trecute, au demonstrat ca in „ orasul rulmentilor” se face performanta. 
                                                                                                     
Dupa ce a castigat toate meciurile din grupa, devenind lidera cu un total de 12 puncte, echipa de rugby U16 din cadrul Clubului Sportiv Scolar  Barlad a acces in finala mare. Sambata, acestia au evoluat in cadrul ultimei etape a Diviziei Nationale de Juniori (DNJ) U16. Barladenii au facut parte din Grupa A, alaturi de CS Rugby Sacele, CS Dinicu Golescu si CS Cleopatra Mamaia, pe care le-au invins cu 18-14, 17-10 si, respectiv, 20-8 . Astfel, acestia  au castigat campionatul, iar Cupa a plecat la Barlad . 

„ Multumim tuturor sustinatorilor rugby-ului barladean pentru suportul adus echipei U16 in realizarea obiectivului de castigare a campionatului .CSS BARLAD -METROREX BUCURESTI 20-12 in Finala DNJ U16  editia 2017 .Felicitari baietilor ca au demonstrat inca o data ca la Barlad este o adevarata scoala de rugby” -acesta a fost mesajul campionilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img