vineri, 26 aprilie, 2024

Cand e momentul sa spui ”Te iubesc!” intr-o relatie

Distribuie:

Publicat:

and si cum sa-i spui prima data ca il iubesti fara sa-l sperii? Daca pentru unii nu este niciodata timpul potrivit, pentru altii acest moment vine dupa trei luni de relatie. Cei mai multi dintre noi prefera insa sa faca aceasta marturisire atunci cand simt, cu adevarat, acest lucru.

3.947 de oameni  au luat parte la un sondaj Love Island si au marturisit cat de repede spun „Te iubesc!” unei persoane pe care o intalnesc. Dintre acestia, o parte au declarat ca nu isi amintesc exact momentul, cei mai multi au sustinut ca au facut aceasta declaratie dupa trei luni de relatie, iar 22 % au admis ca au declansat bomba cand nimeni nu se astepta, scrie Gandul.

Ceilalti (14%) si-au gasit cuvintele potrivite dupa sase luni de iubire, iar 13 % s-au grabit cu marturisirile dupa o luna de relatie. Doar 3% dintre cei chestionati au recunoscut ca si-au marturisit dragostea dupa o saptamana. Cu toate astea, exista cateva suflete triste care nu au simtit niciodata caldura iubirii. 7% au recunoscut ca nu au fost niciodata indragostiti, 3% au admis ca au avut sentimente pentru o anumita persoana, dar nu au avut curajul sa si le marturiseasca, iar ceilaltii 6% au preferat sa ia totul pas cu pas si au avut nevoie de un an pentru a-si face cunoscute trairile.

Dragostea este un lucru minunat, iar multi dintre noi se intreaba cand ar trebui sa spuna „Te iubesc!” pentru prima oara. Cu toate astea, nu exista o reteta general valabila, iar fiecare ar trebui sa faca aceasta marturisire atunci cand simte. Daca lasi anii sa treaca, il poti pierde pe cel pe care iubesti. Daca faci acest lucru dupa o saptamana, il poti pune pe fuga. De aceea, e important sa spui cuvintele magice atunci cand simti asta, iar cel de langa tine va fi fericit sa le auda.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img