vineri, 29 martie, 2024

Cand s-a nascut, in 1990, doctorii au spus ca nu poate sa traiasca mai mult de un an! Dar dragostea parintilor a facut minuni! Cum arata „fetita cu 2 capete” la 28 de ani

Distribuie:

Publicat:

Cand s-au nascut, in martie 1990, gemenele siameze Abby si Brittany Hensel au primit primit de la medici un diagnostic sumbru – speranta lor de viata era de doar cativa ani. Astazi, fetele au 28 de ani, au terminat facultatea si si-au gasit un loc de munca cat se poate de obisnuit. Abby si Brittany se incapataneaza sa duca o viata cat mai normala, iar familia, prietenii si medicii sunt cu totii surprinsi de evolutia lor spectaculoasa.

Abby si Brittany, gemenele siameze cu o poveste de viata ca un scenariu de film

S-au nascut in Minnesota, in 1990, cu un singur corp si doua capete. Abby si Brittany controleaza fiecare cate o jumatate de corp, cu toate ca la nivelul organelor interne lucrurile stau diferit. Chiar daca au doua maini si doua picioare, gemenele au inimi separate, doua coloane vertebrale, doua stomacuri, plamani si rinichi separati, dar un singur ficat, un singur intestin gros, unul singur subtire si un singur set de organe sexuale.

Tinand cont de faptul ca fiecare dintre ele controleaza cate o jumatate de corp, parintii le-au incurajat inca din copilarie sa incerce tot felul de activitati care sa le ajute sa se coordoneze. Spre mirarea lor, gemenele au inceput sa se descurce singure de la o varsta frageda si au avut, in ciuda handicapului lor, un parcurs firesc in viata – au fost la gradinita, la scoala, la liceu, au terminat chiar si o facultate, si-au luat permisul de conducere si si-au gasit un loc de munca.

Azi, la 28 de ani, ele continua sa uimeasca intreaga lume.

Cum arata la maturitate gemenele siameze Abby si Brittany

Dupa ce au absolvit Universitatea Bethel din Minnesota, Abby si Brittany au plecat intr-o calatorie cu prietenele lor, prin Europa. Dintotdeauna, siamezele au vrut sa se expuna in fata lumii, tocmai pentru ca oamenii sa nu se sperie de ele, sa nu reactioneze ciudat. Acesta este si motivul pentru care, de-a lungul anilor, ele au aparut si la TV, in diverse reality show-uri.

Acum, ele sunt profesoare de matematica pentru copiii de gimnaziu, si spera ca intr-o zi sa se casatoreasca si chiar sa devina mame, chiar daca subiectul este unul foarte controversat pentru cei care le urmaresc.

Conform specialistilor, in lume au mai existat doar 4 perechi de gemeni siamezicare au impartit un corp si doua capete, la fel ca ele, dar au murit cand au ajuns la maturitate, din cauza problemelor cu inima sau din cauza altor organe interne. Abby si Brittany nu au in prezent nicio problema majora de sanatate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img