vineri, 19 aprilie, 2024

Cantareata de muzica populara Ionela Prodan a fost condusa pe ultimul drum,

Distribuie:

Publicat:

Momente emotionante la slujba de inmormantare a Ionelei Prodan. In capela, la capataiul ei, prietenii apropiati au cantat in memoria artistei. Prieteni sau simpli fani ai artistei au ascultat slujba de inmormantare la boxele amplasate afara. Mai multi agenti de paza s-au asigurat ca in capela au intrat doar familia si prietenii apropiati.

Coroane imense au fost duse rand pe rand la Capela in care trupul Ionelei Prodan a fost asezat pe catafalc.

Pe un ecran urias, la doi pasi de intrarea in capela, au rulat in permanenta imagini cu artista. Imagini in care Ionela Prodan apare zambitoare si inconjurata de cei dragi, asa cum apropiatii vor sa si-o aminteasca. Crea in jurul ei asa o atmosfera de destindere si de bucurie, spunea glume, spunea bancuri. Putin dupa lasarea intunericului, la cimitir a ajuns, din America, si fata cea mare a Ionelei. Dupa ce a aterizat pe aeroportul Otopeni, Anca Prodan a mers direct la capela. Intre timp, Ana Maria s-a ocupat de priveghi, dar si de pregatirile pentru inmormantare.  Alaturi de familie, au fost artisti, dar si sportivi. Adrian Mutu a mers si el aseara la priveghi. Artista de muzica populara era tare mandra. Devenise deja bunica de patru ori.

CITESTE SI: Anamaria este sfasiata de durere! Iata ce a putut scrie pe mormantul Ionelei Prodan 

Ionela Prodan, inmormantata la Cimitirul Bellu. Zeci de colegi de breasla , dar si oameni simpli care au iubit-o si au apreciat-o, o conduc astazi pe ultimul drum pe artista de muzica populara.

S-au strans sute de oameni la cimitir. Cu totii o vor conduce pe ultimul drum pe Ionela Prodan. Lacrimi si durere la Cimitirul Bellu din Capitala, joi, 19 aprilie, cand Ionele Prodan este condusa pe ultimul drum de familie si prieteni. Printrele primele persoane din familia care au ajuns la capela se numara mama lui Laurentiu Reghecampf. Andreea Tonciu si Denisa Nechifor au ajuns  si ele  la capela cimitirului Bellu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img