joi, 25 aprilie, 2024

Captura URIASA de droguri! Unde au ascuns, traficantii, cele 160 de kilograme de marijuana – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Captura impresionanta a politistilor de frontiera! Aproximativ 160 kilograme de marijuana ascunse in rezervorul unui automarfar condus de un cetatean bulgar au fost descoperite de echipa comuna de control de la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat.  Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera (IGPF) transmis vineri AGERPRES, echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere Frontierei Calafat, formata din politisti de frontiera romani si bulgari, a descoperit aproximativ 160 kilograme de marijuana, ascunse in rezervorul unui automarfar condus de un cetatean bulgar. 

In data de 13 iulie, in jurul orei 05,20, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pentru a intra in tara cetateanul bulgar Slavchev K., in varsta de 41 de ani, la volanul unui automarfar inmatriculat in Bulgaria, incarcat cu profile metalice din Bulgaria pentru Slovacia. Cu ocazia controlului de frontiera, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera romani si bulgari a observat faptul ca rezervorul automarfarului prezenta urme recente de sudura, fapt pentru care s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra automarfarului”, se precizeaza in comunicat. 
Politistii de frontiera au solicitat sprijinul autoritatilor vamale bulgare pentru ca mijlocul de transport sa fie scanat cu ajutorul aparaturii X-Ray, iar, in urma scanarii, in rezervor au fost descoperite 172 colete, ce contineau cantitatea totala de 159,12 kg de substanta care a reactionat pozitiv ca fiind marijuana, arata sursa citata. 
“Conform protocolului romano-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, cazul a fost preluat de catre Politia de Frontiera Bulgara in vederea continuarii cercetarilor si stabilirii intregii activitati infractionale, urmand ca la finalizarea acestora sa fie luate masurile legale ce se impun”, se mentioneaza in comunicat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img