marți, 23 aprilie, 2024

Care a fost primul simptom de scleroză multiplă pe care Selma Blair l-a avut

Distribuie:

Publicat:

Actriţa cunoscută din filme precum „Blonda de la Drept” şi „Tentaţia seducţiei” a primit în 2018 un diagnostic dur: scleroză multiplă, afecţiune a sistemului nervos central, care poate duce inclusiv la paralizie.

Din momentul în care şi-a făcut public diagnosticul, în octombrie 2018, Selma Blair şi-a împărtăşit şi trăirile legate de această boală autoimună.

Vedeta a mărturisit şi care a fost primul simtom pe care l-a avut şi care a făcut-o să îşi dea seama că este ceva în neregulă cu corpul ei. În februarie 2018, actriţa, care avea 48 de ani pe atunci, se afla la Săptămâna Modei de la New York şi urma să defileze pentru designerul Christian Siriano. Atunci, vedeta a constatat că nu îşi mai simte un picior, a declarat ea într-un interviu pentru Town & Country. Deşi a mai avut astfel de simptome şi înainte, atunci a fost totuşi diferit.

„Eram pe podium şi, la un moment dat, nu mi-am mai simţit piciorul stâng. Mă tot gândeam ce să fac”, a declarat Blair citată de health.com.

În august 2018, Selma Blair a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, în urma unui RMN cerebral. Actriţa mai avusese simptome specifice bolii, dar le-a pus pe seama altor probleme de sănătate.

Continuarea pe clicksanatate.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img