joi, 28 martie, 2024

Care este, de fapt, cea mai mare sumă pe care a primit-o Lorenna la un eveniment

Distribuie:

Publicat:

Lorenna a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars. Celebra cântăreață și-a deschis sufletul și a discutat cât se poate de sincer despre mai multe aspecte din viața sa. Artista a mărturisit că se bucură tare mult că am trecut cu bine peste pandemia de coronoavirus și că a reușit să își reia concertele.

De asemenea, Lorenna a spus că tocmai concertele și toate drumurile pe care le face prin țară o ajută să rămână în formă și să arate atât de bine. Lorenna a recunoscut că s-a cam aglomerat cu concerte în ultima perioadă, însă nu poate decât să se bucure că face ceea ce îi place.

Care este, de fapt, cea mai mare sumă pe care a primit-o Lorenna

Mai mult decât atât, Lorenna a afirmat că este recunoscătoare pentru că este chemată atât de des la evenimente și că există oameni care o iubesc și îi ascultă muzica. Artista a spus, de asemenea, că se concentrează foarte mult pe subiectul ”somn”.

Pentru că nu poate dormi în timp ce merge cu mașina, Lorenna a decis să facă tot posibilul pentru a-și face timp pentru somn și odihnă, pentru a putea onora toate concertele și evenimentele private la care a fost invitată.

„Eu sunt ardeleancă și când merg în Ardeal la cântări mă opresc la taică-miu, dorm acolo, îmi încarc bateriile și merg mai departe și e bine. E greu, dar când faci ceea ce îți place atunci totul este bine și eu nu cred că aș mai putea să fac altceva. Nu aș vrea să fac altceva”, a povestit Lorenna.

Artista a recunoscut că își dorește o familie

Atunci când vine vorba despre cele mai mari sume pe care le-a primit la evenimente, Lorenna a mărturisit că nu a plecat niciodată de la vreo nuntă cu o sacoșă de bani și că, câteodată, cântă pe gratis, pe la prietenii apropiați.

Cu toate acestea, Lorenna a povestit că doar pe scenă simte adevărata fericire și că și-a dat seama că trăiește pentru a cânta. Chiar și așa, deocamdată, Lorenna nu și-a găsit sufletul pereche deocamdată. Artista a dat de înțeles, de asemenea, că își dorește să se căsătorească la un moment dat și, de ce nu, să aibă și un copil.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img