sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Care este legatura dintre durerea de cap si problemele de ficat

Distribuie:

Publicat:

Durerile de cap pot avea cauze diferite, de la migrene si tensiune, pana la dureri asociate cu un ficat nesanatos sau toxic. In acest articol, vei afla care este relatia dintre o durere de cap si problemele la ficat, astfel incat sa stii cum poti avea grija de corpul tau.

Cand ficatul este sanatos, ai o buna calitate a vietii. Dar, cand situatia se inrautateste, ai putea incepe sa te confrunti cu probleme digestive, oboseala si alte simptome, precum si cu durerile de cap. Acest lucru ar putea indica o tulburare, usoara sau grava, dar simptomele nu ar trebui ignorate in niciunul din cazuri, potrivit clickpentrufemei.ro.

Pentru a determina daca aceasta are legatura cu ficatul, trebuie sa stii ca migrena poate fi insotita de dureri in zona abdominala, o senzatie de plenitudine, disconfort, un gust amar in gura, o depunere alba sau galbuie la nivelul limbii, sau greata. Medicii sugereaza ca este posibil sa suferi de insomnie pe timp de noapte si dificultati la trezire dimineata. De obicei, durerile de cap apar atunci cand ficatul este nesanatos sau toxic, in imposibilitatea de a indeplini functiile sale normale. De aceea, trimite semnale catre creier, care se traduc in dureri de cap si oboseala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img