joi, 25 aprilie, 2024

Care este relatia dintre Vulpita Veronica si fiica ei! Dupa o lunga absenta, tanara mamica si sotul ei, Viorel, s-au intors la Blagesti

Distribuie:

Publicat:

Vulpița Veronica și Viorel au ajuns în doar câteva luni să fie unul dintre cele mai celebre, dar și controversate, cupluri din România. Cei doi soți au ajuns în lumina relfectoarelor după ce ea a mințit că a fost răpită și violată, pentru a ascunde o escapadă cu câțiva băieți din sat. Adevărul a ieșit la iveală în cadrul emisiunii de televiziune care i-a adus faima, transformând-o în același timp într-una dintre cele mai criticare persoanaje de pe micile ecrane de la noi din țară.

Vulpița Veronica și Viorel s-au întors la fiica lor la Blăgești

După câteva luni în care au locuit în București și și-au văzut fiica de prea puține ori, Vulpița Veronica și Viorel s-au întors la Blăgești. Au dat Capitala pe satul din Vasluiîn care au trăit înainte de a deveni celebri și încearcă acum să ducă o viață normală și să își creacă fiica în pace și armonie, deși imaginile compromițătoare cu Vulpița au sârnit valuri de reacții și în satul natal.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img