joi, 28 martie, 2024

Care sunt virtutile morale si paranormale ale zodiilor! Racii pot distruge munti

Distribuie:

Publicat:

Nativii celor 12 semne zodiacale au fost inzestrati de divinitate cu virtuti morale alese, fiecare speciale in felul lor. Din aceste trasaturi spirituale aparte, se pot naste si o serie de capacitati aproape paranormale, precum puterea de a-i manipula pe ceilalti sau intuitia atat de precisa, incat viitorul devine ca o carte deschisa. Iata care sunt atuurile divine ale tuturor nativilor din horoscop.

Berbec
Berbecii pot parea agresivi si autoritari, insa aceasta energie a lor se rasfrange intr-o abilitate fantastica de a-i manipula pe cei din jur. Persuasivi si agili, Berbecii pot face ca lumea sa graviteze in jurul lor. Virturile lor morale sunt taria caracterului si verticalitatea, fiind gata sa sacrifice orice pentru credintele lor. Fortele superioare ii rasplatesc pe Berbeci pentru altruismul si bravura lor.

Taur
Taurii sunt nativi loiali, extrem de dedicati microuniversului propriu (casei, familiei), ceea ce le ofera o influenta majora, hipnotizanta, asupra oamenilor din jurul lor. Virtutea morala cea mai de pret a unui Taur este cumpatarea lui in exprimare sau, mai bine zis, intelepciunea cu care actioneaza si se exprima. Aceasta prudenta desavarsita ii ajuta pe Tauri sa isi impuna mereu autoritatea.

Gemeni
Gemenii isi pot insusi toate calitatile pe care le observa in jur, ca apoi sa se foloseasca de ele atat de iscusit, incat nimeni sa nu ii eclipseze. Gemenii alina suflete prin puterea cuvantului si prin povetele lor. In plus, multi clarvazatori sunt in aceasta zodie speciala: perspicacitatea fara seaman a nativilor ii ajuta sa anticipeze fapte din viitor cu mare usurinta.

Rac
Racii sunt eroi dedicati binelui celor dragi, de aceea sunt mereu pregatiti pentru a-i ocroti. Pot parea sensibili si emotivi la exterior, insa ascund o forta interioara care poate distruge munti. Racii au darul divin al presentimentelor, care ii ajuta deseori sa se pregateasca din timp pentru momentele de rascruce.

Leu
Leii sunt foarte greu de observat in ipostaze vulnerabile, sensibile. Sunt mandri ca falnicii stejari, isi controleaza perfect emotiile si ajung mereu sa conduca, sa controleze si sa impuna reguli, prin atitudinea lor de invingatori. Darul divin al Leilor este sa ramana drepti si stralucitori, in ciuda tuturor furtunilor care se abat asupra lor.

Fecioara
Fecioarele sunt, nativ, inzestrate cu o intelepciune pe care multi altii nu o dobandesc pe parcursul unei vieti intregi. Prudenta si ferma, Fecioara asteapta cu diplomatie si eleganta momentul propice pentru a face intotdeauna un pas inaintea celorlalti. Divinitatea le arata mereu drumul cel bun Fecioarelor, ca rasplata a conduitei lor drepte in viata.

Balanta
Balantele au, fara doar si poate, virtutile morale ale simtului dreptatii si echitatii. Afectuoase si comunicative, Balantele reusesc sa stabileasca relatii interumane cu usurinta si contribuie la dezvoltarea personala a celor din jur. Puterea lor supraomeneasca este cea a evadarii in imaginar, creativitatea ajutandu-le sa iasa din orice impas.

Scorpion
Scorpionii detin secretul misterului interior, care ii face extrem de atragatori in fata celor din jur. Sarmul caracterului lor invaluit in taina devine irezistibil de fiecare data. Scorpionii stiu sa manipuleze prin mesaje subliminale, controlandu-i pe ceilalti dupa bunul lor plac!

Sagetator
Sagetatorii sunt inzestrati cu o putere fabuloasa de a renaste, de fiecare data, “din propria cenusa”. Dinamici, creativi si optimisti, acesti nativi nu se lasa batuti, orice ar fi. Darul lor divin este sa intuiasca intotdeauna caile bune catre realizarea planurilor ambitioase.

Capricorn
Capricornii sunt filosofi desavarsiti, oameni sobri de o sensibilitate aparte in interior, dedicati dreptatii si lucrurilor practice in viata. Darul lor divin este de a intelege simboluri si mesaje greu de descifrat, dar si de a avea premonitii.

Varsator
Varsatorii sunt fascinati de cunoastere, cea mai mare virtute morala a lor fiind dobandirea unui inteles cat mai precis asupra universului si dorinta de a participa la evolutia acestuia. Varsatorii pot intui tipologii umane dintr-o singura privire si isi pot proiecta gandirea pe mai multe planuri succesive.

Pesti
Pestii sunt inclinati spre spiritualitate, fiind intr-o stransa legatura cu spectrul universal al energiilor. Stiu sa vada dincolo de concret si isi dedica viata scopurilor nobile, fiind unii dintre cei mai generosi nativi. Darul lor divin este de a salva destinele celorlalti, tocmai cand nu parea ca mai exista vreo speranta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img