marți, 23 aprilie, 2024

Cariera, sanatate, dragoste, bani, avertizari. Ce surprize ne-au pregatit astrele pentru restul anului 2019

Distribuie:

Publicat:

Berbec – Horoscop 2019
horoscop-2019 Roxana Lusneac CioriceanuAnul 2018 a fost pentru voi unul cu multe responsabilitati, restructurari la serviciu, acasa sau din punct de vedere emotional. A trebuit sa infruntati realitatea asa cum este ea, incercand sa va gasiti un echilibru. In anul 2019 vei fi deja obisnuit cu situatiile de acest fel, ca cele din anul 2018. Ele continua deci, numai ca, de data aceasta, vei fi mai determinat ca oricand sa rezolvi niste probleme si sa treceti cu bine de lectia pe care Saturn v-o trimite spre invatare – lectia rabdarii.

Horoscopul zodiei Berbec arata ca in 2019 va veti atinge din obiective. O sa va folosesti rabdarea ca pe o arma si asta va permite procesului vostru de evolutie sa curga in mod natural. Nu o sa va grabiti sa judecati pentru ca schimbarile intervenite va vor face mai puternic. Veti fi conectat cu tot ceea ce se intampla in jur si veti obtine respectul celor din jur.
Anul trecut, unii dintre voi ati avut parte de schimbari in bine in sectorul carierei. Altii, le vor avea in 2019. Asa ca fiti pe faza, pentru ca in acest an va puteti schimba si creste latura financiara.

Un alt aspect important pentru nativii zodiei Berbec, in 2019, il reprezinta spiritualitatea. Unii dintre voi, in special cei care aveti si luna in Berbec in harta personala, poate ati observat ca in ultimii ani ati devenit spirituali. Si anul acesta veti fi cu gandul la Dumnezeu, atenti la energii, semne sau credinte, iar acest lucru va va aduce o pace sufleteasca. Starea va atrage inevitabil multe schimbari in bine pe plan sentimental si al implinirii personale. Pentru voi, ceea ce era inainte insuficient, in 2019 va fi perfect!

Acum, veti tinde sa vedeti alta latura a lucrurilor si incepeti sa apreciati si chestiunile marunte. Faptul ca veti scoate latura spirituala la inaintare este un aspect foarte important/ interesant pentru voi berbecilor, pentru ca voi va aflati intr-o zodie de foc, practica, zodia lucrului cu mainile si cu mintea intr-un mod tehnic.
Asta insemna o evolutie la propriu a zodiei voastre si a voastra personala.

Din punct de vedere sentimental, anul 2019 va aduce berbecilor liniste, iubire, prietenii de calitate si momente frumoase. Comparativ cu 2018, 2019 va fi mult mai darnic.
Per total, dragi berbeci, ar trebui sa fiti rabdatori, spirituali si increzatori in puterea lui 2019. Financiar, veti avea un cont mai bogat.

Taur – Horoscop 2019
In cazul zodiei Taur, lucrurile sunt simple. In 2018, voi v-ati ,,antrenament’’ deja pentru cei 7 ani plini de lucruri bune care urmeaza sa vina pentru voi, incepand din 2019.
Da, ai auzit bine! Stiti cat de incercati ati fost in anii ateriori, asa ca cea ce se va intampla de acum incolo va fi pe meritate! In anul 2019 se vor regla conturile, la propriu si la figurat, intre voi si destin.

Horoscopul zodiei Taur este optimist. In 2019 o sa va puneti in practica ideile la care inainte doar visati sau la care va gandeati evaziv, fara sa credeti ca dorintele pot deveni realitate. Aici este vizat sectorul muncii, cel care aduce satisfactii financiare si de imagine. Veti fi mandri de voi si veti constientiza calitatile pe care le detineti.
Indrumati de Saturn, veti urma noi cursuri, veti da examene sau efectiv va veti asuma serios si responsabil toate proiectele voastre. In 2019, nu doar banii sau numarul lor vor conta, ci si satisfactia voastra.

In concluzie, in 2019, pentru Tauri totul este posibil. Nu uitati insa ca ,,incet si bine’’ este premisa anului si trebuie sa ganditi atent si in profunzime orice va propuneti.
Atentie! Saturn pedepseste lenea, ignoranta sau superficialitatea! Ca atentionare, va sfatuiesc sa nu luati decizii importante atunci cand Mercur este retrograd.
Si in dragoste, nativii zodiei Taur sunt norocosi. Taurii vor pune pe primul loc prietenia, devotamentul si stabilitatea. Asa ca cei casatoriti sau in relatii vor ramane in cuplu si vor face echipa buna impreuna cu partenerul lor.

In schimb, cei singuri vor deveni foarte selectivi sau preocupati de cariera pentru a dori sa inceapa noi relatii. Iar daca o vor face, nu vor aloca timpul si rabdarea necesara si vor avea nevoie de intelegere din partea celuilalt.

In 2019, taurii isi vor extinde viata sociala mai mult decat au facut-o in ultimii ani. Vorbim despre un an in care activitatile sunt legate foarte mult de cariera. Fie ca va veti imprieteni cu persoane importante, mai in varsta sau cu un statut social puternic, veti avea sustinere mare pe acest aspect pe toata durata anului.

In concluzie, anul 2019 se anunta unul bun, cu impliniri pe sectorul muncii si financiar, cu calatorii si cu dragoste asumata.

Gemeni – Horoscop 2019
Daca sunteti Gemeni si intre anii 2015-2017 v-ati simtit blocat sau in imposibilitatea de a face schimbari mari in viata voastra, aflati ca acestea urmeaza sa se produca in 2019. Astfel, veti avea parte de mai multe schimbari decat i-ati cerut Universului. Asa ca pe viitor aveti grija ce va doriti pentru ca s-ar putea sa se intample!
Horoscopul zodiei Gemeni, pentru anul 2019, indica noutati in sectorul muncii. Acesta este cel mai bine aspectat si direct influentat. Urmeaza segmentul imaginii personale si cel al prietenilor, care nu scapa de aceste energii.

Tot ce conteaza de fapt este sa fii pregatit sa va adaptati, sa renuntati la ce nu va mai trebuie in viata si sa mergeti mai departe. Sa va intoarceti in trecut nu este o solutia. A invata sa stii cand sa renunti este lectia celor din zodia Gemeni, indicata in horoscopul anului 2019! Sectorul iubirii se afla intr-un proces ,,de reorganizare’’, in lucru sau in curs de reorientare. Multe relatii s-au rupt de curand in viata gemenilor.

Astfel, trebuie sa intelegeti un lucru: cand o sa va schimbati nevoile sau asteptarile pe care le aveti atunci si viata amoroasa se va schimba! Cat priveste sectorul financiar, nu ar strica sa invatati sa va organizati mai bine. Sa deveniti rationali, sa va disciplinati daca vreti sa va bucurati de prosperitate, mai ales in toamna anului 2019.

In concluzie, fiecare sector al vietii voastre este pus sub lupta. In 2019, Saturn si Uranus cer de la nativii Gemeni sa fie organizati si seriosi in fiecare aspect al vietii lor. Initial, poate parea destul de incarcat acest an si agitat, dar e fix pe gustul vostru, credeti-ma.

Rac – Horoscop 2019
Voi inca din 2018 ati incercat sa va limitati la ceea ce este corect, la ce este bine sa faceti la momentul respectiv. Iar acest lucru nu a fost usor pentru ca el a venit cu un anumit pret, cu un anumit sacrificiu. Saturn v-a limitat din posibilitati, v-a cerut sa fiti responsabili pentru deciziile luate, v-a facut spirituali si mai puternici pe de alta parte.

Aspectul casei, al familiei si al responsabilitatii va fi evidentiat in anul 2019. Va veti gandi la planuri pe termen lung, care sa va avantajeze, iar rationalul va prima in fata sentimentalului.

Pentru voi devine foarte important sa va dezvoltati pe toate planurile, dar mai ales in planul care va aduce liniste sufleteasca, iar pentru asta va trebui sa luati cateva decizii drastice.
Pentru Raci, marile satisfactii o sa vina din comunicare, din cercul social, din dezvoltarea intelectului si al organizarii personale.

Cand vorbim insa despre iubire, la raci se poate spune ca vor avea loc schimbari radicale doar daca si le-ati propus inca din 2018. Doar atunci Saturn va influenta acest sector.
Asa ca, fie ca va aflati intr-o relatie stabila si vreti sa va casatoriti, fie ca ati facut asta deja sau ca sunteti singur, aspectul inimii se va afla sub lupa. Orice se va intampla veti analiza in amanunt ca sa nu faceti cumva pasi gresiti.

Compatibilitatea trebuie sa fie 100%, altfel efortul va fi in zadar! Daca va doriti evolutie si satisfactie deplina, noul parteneriat trebuie sa fie mana in mana cu sustinerea pe aspectul carierei. Ca atentionare pentru Gemeni, in horoscop 2019, mentionez eclipsa din 19 aprilie. Aceasta poate aduce schimbari mari in cariera acestor nativi si nu numai.

Leu – Horoscop 2019
Dragi lei, pe voi in ultimii doi ani, planetele nu v-au lasat nici sa respirati. Ati fost pusi la incercare si v-ati stresat destul de mult. In sfarsit, iata ca 2019 vine ca o gura de aer proaspat aducand pentru voi atat prosperitate, cat si satisfactii personale si o evolutie pe plan social.

Aspectul cel mai important apare pe casa parteneriatelor, a casniciei si a spiritualitatii, a iubirii. Intuitia si simtul vostru practic va vor ajuta sa luati deciziile cele mai bune, iar transformarea voastra sa se produca din interior spre exterior. De acum veti intelege lucrurile mai bine.

In viata de zi cu zi veti avea rabdare sa comunicati si sa folositi, intr-un mod simplu si usor, toate atuurile pe care le detineti. Casa copiilor, a castigurilor din creativitate a fost activa in ultimii ani si asa va ramane inca mult timp de acum inainte. Asta inseamna ca si aici pot sa se produca in continuare transformari importante.

Sectorul sentimental devine mai stabil, iubirea nu mai este doar despre partener, ci si despre tine si schimbarile pe care trebuie sa le faci cu propria persoana pentru a evolua in relatie. Casa a 8-a este cea a Pasarii Phoenix, cea care mereu renaste din propria sa cenusa. Pentru cei din zodia Leu, acest lucru poate indica faptul ca a sosit timpul sa se reinventeze, sa lucreze mai mult la omul care isi doresc sa devina.

Toate aceste schimbari pot include propria persoana, relatia cu familia partenerului sau un ajutor din exterior pe care il asteptati si de care aveati atata nevoie.
Tineti cont de horoscopul vostru din 2019 pentru ca acesta arata ca, in acest an, vor fi favorizate casatoriile si cunoasterea potentialilor parteneri de viata. Tot aerul acesta proaspat si pozitiv care patrunde pe plan relational va ramane in zodia voastra multi ani de acum inainte.

Fecioara – Horoscop 2019
Daca anul 2018 a fost darnic pentru majoritatea fecioarelor, a adus o viata sociala buna, o sanatate stabila, mai multa distractie sau pur si simplu extinderea orizonturile, anul 2019 vine si el cu vesti interesante si schimbari pozitive. Ce ati crezut in trecut ca este dificil sau chiar imposibil, acum se va intampla, iar voi va trebui sa va adaptati. E un lucru bun atat timp cat sunteti deschisi sa acceptati oportunitati sau sa invatati ceva nou.

Schimbarile care se vor produce in 2019 vor avea efect pe termen lung, in urmatorii ani, asa ca asigurati-va ca ceea ce alegeti chiar va place si astfel acceptati totul cu bratele deschise. Cat priveste viata sentimentala, in cazul vostru si atat timp cat decideti ca acel lucru este mai bun pentru voi, orice se poate intampla. Puteti fi chiar putin egoisti, insa meritati din cand in cand sa va ascultati inima si nu doar sa va sacrificati pentru ceilalti. Vechile obiceiuri dispar, lasand loc liber noilor inceputuri.

In 2019, va rupeti de ce nu va mai convine. Daca tineti la relatia actuala este necesar sa comunicati mai mult si mai clar cu partenerul, fara a lasa loc interpretarilor. Sectorul financiar se anunta a fi si el unul prosper. In 2019, va bucurati de locuri si lucruri frumoase, veti calatori mai mult si poate chiar veti participa la evenimente importante. Cumva trebuie sa invatatii sa acceptati banii in viata voastra, din punct de vedere energetic, iar ei vor veni cum nici nu va ganditi.

Marele Jupiter va aduce pentru voi idei bune de afaceri. El va sustine tot ce are legatura cu educatia, calatoriile la distanta si tot ce tine de sectorul comunicarii si al vanzarilor.
Ca avertizare, va sfatuiesc sa nu incercati sa va planificati nimic important intre 17 mai si 29 iunie, deoarece Venus retrograd va poate incurca planurile. In rest, pe voi va asteapta un an plin de lucruri noi si interesante.

Balanta – Horoscop 2019
Voi ati pus accent pe cariera in ultimii ani si vreti tinde si in 2019 sa va indepliniti aceste planuri si ambitii. Abia in cea de-a doua parte a anului veti reusi sa gasiti un echilibru intre munca, familie si iubire. Insa, mai bine mai tarziu decat niciodata.

Anul trecut, cu siguranta ca ati facut un progres, iar acum astrele va sustin sa deveniti mai spirituali si mai putin practici. Ca sfat, va sugerez sa va gasiti linistea sufleteasca prin activitati diverse – participari la cursuri noi sau vacante in locuri incarcate de energii pozitive. Tineti cont, recunostinta este necesara pentru a fi multumit in momentul prezent si pentru a creea un precedent pentru viitor.

In 2019, horoscopul Balantelor, realizat pe sectorul sentimental nu indica schimbari foarte mari. Tindeti sa ramaneti in locul in care sunteti, cautand mai mult prietenie si complicitate decat pasiunea. Ca avertizare pentru voi, eclipsa din 19 aprilie poate aduce evenimente neasteptate acasa, in relatie sau in familie. Ceva nou si interesant poate schimba situatiile actuale, deci trebuie sa fiti atenti pentru a nu rata nimic.

Cat priveste sectorul financiar, nu e nevoie sa va agitati prea mult. Starea de relaxare va atrage in viata voastra atat bani cat si recunoasterea meritelor. In sfarsit, se pare ca ati invatat o lectie importanta: atunci cand esti calm, energiile transmise in Univers sunt bine intelese si obtii mai multe beneficii ca atunci cand esti stresat.

Comunicarea este foarte importanta in 2019, atat cu ceilalti cat si cu Universul, cu Dumnezeu, asa ca asigurati-va ca o faceti constant si corect.

Scorpion – Horoscop 2019
Daca din 2018 lucrurile au inceput sa se miste mult mai bine in viata voastra, anul 2019 va aduce o aliniere a planetelor pe harta astrala. Acest lucru reprezinta opusul situatiilor pe care le-ati intalnit in 2016-2017. Cumva totul vine fix invers fata de cum a fost atunci. E ca o roata a destinului care se va intoarce inca o data.

Viata personala este evidentiata pe sectoarele copiilor, al castigurilor, dar si a muncii. Deveniti mult mai ingeniosi, iar intelectul va functioneaza la cote maxime.

Astfel, veti gasi solutii practice si de succes oricarei probleme. Nu mai doriti sa faca altii treburile in locul vostru si decideti sa actionati singuri pentru a inregistra cele mai bune rezultate. Sa investiti in voi este cea mai buna optiune pentru a deveni puternici, productivi si cu o extindere mai mare la public. Pentru ca, atunci cand increderea in sine e la nivel mare si castigurile se ridica.

Dupa cum am zis, succesul si castigurile vin, numai ca trebuie sa fiti muncitori si sa profitati de oportunitati. Nu va sunt aspectate castigurile la loto, ceea ce inseamna ca tot munca productiva va va aduce rezultate pe masura.

O atentionare pentru voi ar fi eclipsa din aprilie, care poate afecta cumva sectorul muncii voastre. Va puteti pregati moral pentru mici turbulente, dar doar in acea perioada din an.
Atunci cand vine vorba despre viata sentimentala, ar fi ideal ca persoana de langa voi sa fie si ea implicata in activitatile voastre. Altfel, nu este exclus sa faceti o reevaluare a relatiei. In unele situatii va trebui sa faceti compromisuri si sa acceptati ca nu puteti sa faceti totul numai dupa capul vostru.

Sagetator – Horoscop 2019
Voi, in ultimii ani, ati fost pusi sub lupa destinului si ati trecut prin numeroase schimbari. La voi totul se intampla ca in procesul de producere al diamantelor – ia timp pentru a se ajunge la forma finala. Situatiile cu care v-ati confruntat vor continua si in 2019, dar acestea fac parte din procesul vostru de formare. Ele va vor ajuta sa deveniti mai puternici si pot sa spun ca va fi radicale si vor transforma aproape intr-o noua persoana.

O imbunatatire se arata in horoscopul vostru si in sectorul social si cel amoros. Vestile sunt bune, astrele va sustin mai mult in 2019. Este adevarat, in ultimul timp viata amoroasa nu a fost o prioritate pentru voi. Si asta pentru ca, undeva in trecut, ati ajuns la o limita peste care inca va chinuiti sa o depasiti. E un proces care necesita timp de vindecare.
In acest moment, nu aveti nevoie ca cineva sa va lege cumva, deci va puteti schimba destul de des starile emotionale. Partenerul vostru va fi prima persoana care va remarca acest lucru.

Pe de alta parte, in ultimii 2 ani v-ati schimbat mult si din punct de vedere spiritual. Acest interes continua sa creasca si in 2019. Este important ca atunci cand veti avea de luat decizii sa va ascultati intuitia. Pentru voi, si nu numai, aceasta poate fi glasul ce trebuie urmat venit ca un raspuns in urma rugaciunile voastre.

Viata sociala se dezvolta. Veti cunoaste noi persoane cu care aveti interese comune, persoane care va pot ajuta cumva, la un moment dat. Apogeul carierei si al activitatilor voastre poate fi atins in toamna lui 2019, mai precis in septembrie cand se anunta un succes profesional.

In concluzie, aveti parte de schimbari personale, deveniti puternici si veti continua sa va aflati intr-un proces de transformare a cine urmeaza sa fiti in viitor. Va vindecati de trecut, dar trebuie sa invatati sa comunicati mai mult fie cu cei din jur, fie cu partenerul de viata.

Capricorn – Horoscop 2019
Se stie ca sectorul financiar este important pentru Capricorni, cel putin la asta ati muncit in ultimii ani. Dar acum, in 2019, lucrurile se schimba si veti pune mai mult accent pe implinirea voastra sufleteasca nu doar pe cea materiala. Fie ca va casatoriti cu persoana iubita, calatoriti sau vreti sa experimentati ceva nou in viata, voi va schimbati prioritatile fata de trecut.

O schimbare poate aparea si in cariera, tocmai pentru ca vedeti lucrurile intr-un mod diferit. In prima parte a anului, stati cel mai bine in sectorul sentimental (pentru ca acum e anul gasirii partenerului ideal sau a oficializarii relatiei). In cea de-a doua parte a anului, apar noutati in plan financiar, in cel al schimbarilor de la serviciu si al intereselor.
La voi, casa comunicarii cu persoane importante, a dezvoltarii intelectului si a cercului de cunostinte s-a activat inca din 2018. De acum inainte, veti incepe sa construiti pe termen lung, respectiv relatii importante care vor dura 7 ani sau chiar mai mult.

Deci nu va sfiiti sa iesiti in prim-plan, la evenimente sau tot felul de ocazii unde sa intalniti oameni noi. Aceste iesiri va vor ajuta sa socializati, sa aflati idei noi sau chiar sa primiti oportunitati iesite din comun.

Horoscopul 2019 pentru Capricorn arata ca acesta va fi un an al dezvoltarii optiunilor voastre. Fie o sa urmati noi cursuri, fie veti invata sa va vindeti mai bine produsele si imaginea.
Capricornii tineri trebuie sa ramana puternici din punct de vedere mental si sa nu se lase descurajati repede de circumstante. Incercati sa faceti ce considerati ca este corect, nu ce va face populari. Voi asa v-ati castigat respectul de secole ca zodie, nu stricati asta acum!

In concluzie, va linistiti in sfarsit pe sectorul sentimental, iesiti in lume sa socializati cu persoane puternice sau de la care aveti ce invata si nu va lasati descurajati. Voi trebuie sa luptati pentru ce va doriti, deoarece Mercur va da acum toate uneltele sa incepeti sa va realizati visurile.

Varsator – Horoscop 2019
In ultimii ani, voi ati fost tot timpul in miscare. Ati fost in cautarea acelui ,,altceva’’ si parca ati trecut prin toate trairile, de la rece la cald, de la agonie la extaz. V-ati schimbat optiunile, dorintele si chiar gandirea. Ati avut nevoie de multa libertate, v-ati testat limitele in anumite situatii.

Acum, odata cu 2019, organismul cat si destinul incep sa va dea semene ca a venit momentul sa va linistiti si sa va organizati in gandire si prioritati. Aveti nevoie de stabilitate si asta se poate obtine doar daca va invatati lectiile. Aceasta stabilitate de care vorbesc vine in primul rand prin sectorul financiar.

Aveti nevoie sa castigati mai mult, sa obtineti acele bunuri materiale pe care le doriti si nu va veti lasa pana nu le veti avea. Spiritualitatea joaca si ea un rol important. Brusc, nu va mai este suficienta stare de multumire, ci veti avea nevoie sa simtiti satisfactii si impliniri din succes.

In 2019 o sa va intereseze aspectele legate de imaginea voastra, statutul financiar, sanatatea si munca, dar si transformare personala, reinventarea, reorganizarea si calatoriile.
Nu trebuie sa uitati ca viata este un cerc, este ca o roata, tocmai de aceea la o perioada anume in viata prioritatile se schimba.

Anul acesta, la voi vor avea loc schimbari in sectorul financiar, in cariera si pe plan social. Daca va veti indragosti, nu va fi nimic gresit. A venit timpul sa va reinventati!

Pesti – Horoscop 2019
Daca anul 2018 v-a pregatit pentru schimbarile ce vor urma, anul 2019 va incepe sa vi le puna, la propriu, in fata. Aceasta influenta energetica va invada toate sectoarele vietii voastre si nu va exista niciun aspect care sa ramana neatins, neschimbat.

Spiritualitatea si implinirea sufleteasca sunt foarte importante pentru voi in acest an. De aceea, bazandu-va pe ceea ce sunteti, o sa vreti sa faceti lucrurile in felul vostru, fara sa ascultati alte opinii sau sa respectati traditiile impuse. Celor care isi doresc o casatorie, dezvoltarea cercului social sau noi prietenii apropiate, le spun ca acestea se pot intampla.

Renasteti in 2019 asemenea Pasarii Phoenix, lasand in urma ce era vechi si imbratisand o noua etapa a vietii voastre. Interesele voastre principale au legatura cu spiritualitatea, casa, familia, copiii si distractiile, dar si cu iubirea.

Cele mai mari satisfactii le puteti avea in aceasta vara, din luna mai pana in luna august. Cu Jupiter in casa a 7-a, cea a mariajului si a parteneriatelor, veti primi oportunitati bune alaturi de partenerul de viata sau prin prisma acestuia.

Pentru cei singuri, horoscopul anului 2019 indica posibilitatea cunoasterii unei persoane deosebite, persoana alaturi de care este posibil sa incepeti o relatie serioasa.

In concluzie, 2019 va aduce o evolutie personala si oportunitati pe toate planurile. Ca atentionare pentru voi, in horoscopul intocmit pentru anul 2019, va sugerez un singur lucru.
Aveti grija ca multitudinea de schimbari pe care doriti sa le faceti in aceasi timp.

Acestea nu trebuie sa dea impresia celor din jur de instabilitate (ca program de munca sau aspect emotional) si sa creada ca nu se pot baza pe voi. In rest, astrele va sustin pe tot parcursul anului 2019

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img