joi, 18 aprilie, 2024

Carmen de la Sălciua, atacată dur de Florin Pește. Reacția artistei

Distribuie:

Publicat:

Carmen de la Sălciua a fost ținta unui nou atac, dar criticile au venit din partea unui coleg de breaslă de data aceasta. Florin Pește a afirmat că artista „patinează” din punct de vedere vocal, iar replica acesteia nu a întârziat să apară. Iată ce a declarat vedeta la Antena Stars!

Scandalurile și criticile se țin scai de Carmen de la Sălciua în ultima perioadă. La scurt timp după ce a primit mesaje răutăcioase în mediul online, artista a fosta atacată dur de colegul ei de breaslă Florin Pește. Blondina i-a dat replica artistului care a spus că ea ar „patina” la nivel vocal.

Carmen de la Sălciua, replică după ce a fost atacată dur de Florin Pește

„Carmen e o solistă cate patinează (n.r.: vocal), fără auto-tune”, a afirmat Florin Pește la adresa cântăreței, fapt cu care nu este de acord aceasta.

După ce aflat despre atacul celebrului artist la adresa ei, Carmen a oferit o primă reacție și a dezvăluit că vede aceste afirmații ca fiind „o răutate” din partea unei persoane care „vorbește gratuit” despre ea.

„Nu pot controla răutatea nimănui. Din păcate, nu poate s-o controleze nimeni. A atins cote alarmante. (…) Nu mi-am dat niciodată aere, să spun despre mine că sunt vreo frumusețe, că am vreo voce …. Oamenii vorbesc despre mine gratuit, pentru că asta vinde. Dacă vrei să vorbești, fă-o, dar despre realizările tale. Atât timp cât vorbești desprre alții, asta spune multe.”, a transmis Carmen de la Sălciua, la Antena Stars.

Totodată, artista s-a apărat și a subliniat că oamenii o cheamă la evenimente, ceea ce nu s-ar întâmpla dacă nu le-ar plăcea vocea ei, din punctul său de vedere.

„Dacă eu așa avea o voce nepotrivită, nu aș mai fi chemată la evenimente. Niciun om nu e nebun să te cheme așa”, a adăugat cântăreața.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img