sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Carmen Harra, la un pas de moarte! Cunoscuta clarvăzătoare, dezvăluiri cutremurătoare din viața sa: „Am văzut că există ceva dincolo de lumea asta”

Distribuie:

Publicat:

Carmen Harra se numără printre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, însă puțini știu prin ce a trecut vedeta atunci când se afla la o vârstă fragedă.

Cunoscuta clarvăzătoare s-a deschis în fața fanilor ei și a vorbit despre drama vieții sale. Mai precis, atunci când se afla la o vârstă fragedă, Carmen Harra a fost la un pas de moarte.

Recent, în cadrul unui interviu, vedeta din România, extrem de cunoscută și peste hotare, a vorbit despre momentul în care a fost la un pas de moarte, dar și despre cum și-a dat seama că are o pasiune pentru paranormal.

Carmen Harra a fost în moarte clinică, după ce a căzut în râul Someș

Se numără printre cele mai cunoscute figuri din România, dar și din străinătate, însă puțini dintre cei care au auzit de ea sau i-au călcat pragul casei pentru câteva premoniții nu au știu acest lucru despre

vedetă, Carmen Harra, căci despre ea este vorba, a fost în moarte clinică pe vremea când avea doar 6-7 ani, după ce a căzut în râul Someș.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img