marți, 16 aprilie, 2024

Carmen Harra, previziuni despre un posibil război între Iran şi SUA. Care va fi situaţia Romaniei

Distribuie:

Publicat:

Carmen Harra a făcut dezvăluiri bombă despre situaţia dintre Iran şi Statele Unite ale Americii. Iată ce a spus vedeta în legătură cu nenorocirile care ne afectează planeta.

Din păcate, anul 2020 a început cu o serie de nenorociri, printre care se numără incendiile din Australia. Potrivit spuselor lui Carmen Harra, populaţia este mult prea nepăsătoare la vedera acestor semne, lumea fiind prea ocupată să se concentreze pe chestii infime.

De asemenea, Carmen Harra a susţinut că următorii 13 ani vor fi unii cruciali, deoarece omenirea se va confrunta cu situaţii critice.

"Anul 2000, în calendarul mayaş se spunea că e sfârşitul lumii. Noi am uitat să adăugăm la anul 2000 cei simbolici 33 de ani ai lui Hristos. Hristos a spus că «Eu am să revin după 2000 de ani». Şi dacă adăugam la 2000 de ani 33 când a murit Hristos ajungem la 2033. Toate calculaţiile spun că din anul 2020 până în 2033 sunt următorii 13 ani. Sunt cruciali, ca noi să trecem pragul ăsta, să supravieţuim sau să fim eliminaţi. Toată filozofia asta metafizică, astrologia, calendarele vechi, toate vorbesc despre această perioadă extrem de importantă de trecere de la sfârşitul unei ere", a spus Carmen Harra.

În legătură cu situaţia dintre Iran şi Statele Unite ale Ameriicii, Carmen Harra a mărturisit că va exista o răzbunare din partea Iranului, însă din fericire România nu va fi afectată.

"Iranul se va răzbuna şi se va răzbuna foarte urât în următoarele luni prin tot felul de atacuri, (…) însă asta nu are  nimic cu Europa, nu are nimic cu România. Toate atacurile vor viza numai America. (…) Partea proastă este că avioanele vor încerca să atace diferite puncte centrale ale Americii, oraşe importante şi nu se vor opri decât undeva peste vreo 4 până la 7 luni. (…) România este ferită de primejdii de genul ăsta", a povestit Carmen Harra.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img