vineri, 29 martie, 2024

Carnavalul de la Rio 2019 – petrecerea care dureaza o saptamana

Distribuie:

Publicat:

In prima decada a lunii martie este programat Carnavalul de la Rio de Janeiro. Orasul este luat cu asalt de o multime de turisti care vin sa vada petrecerea ce va dura mai bine de o saptamana, pe toate strazile si in toate locatiile specifice distractiei de zi si de noapte. Printre turisti se numara cu siguranta si romani, mai ales ca un website de specialitate sublinia recent ca exista oportunitati de calatorie, din Bucuresti catre Rio, la un pret excelent: cu putin peste 500 de euro se putea asigura transportul cu avionul, precum si cazarea! 

De obicei insa, bugetul pentru o astfel de calatorie trebuie sa fie de cel putin 1500 de euro de persoana, daca includem si cheltuielile specifice divertismentului. Cu cat mai mare bugetul, cu atat mai mare va fi si distractia. In acelasi timp, sa nu uitam ca Rio de Janeiro, mai ales pe perioada desfasurarii celebrului carnaval, nu este considerat deloc un oras sigur pentru turisti. Alegerile trebuie astfel facute astfel incat sa creasca gradul de siguranta, iar acest lucru se face evident cu un buget ceva mai insemnat, pentru optiuni premium.

Editia 2019 a Carnavalului de la Rio este dedicata femeilor, persoanelor de culoare si amerindienilor, promovand egalitatea intre persoane si libertati totale pentru oricine, fara discriminare. Caruri alegorice ale scolilor de samba defileaza pe strazile orasului in ritmuri de mare sarbatoare. Dincolo de partea de divertisment, festivalul capata tot mai mult rolul de a transmite mesaje catre intreaga lume.

Toata lumea petrece la Carnaval zile in sir, dansand si admirand costume stralucitoare, excentrice, pline de culoare. Este o imagine generala a bucuriei pentru viata, a dansului si a fericirii, dupa cum explica participantii. Femeile sunt in centrul atentiei la Rio, insa frumusetea feminina de aici este diferita ca si concept de frumusetea promovata de concursurile de miss. La Rio, eleganta este inlocuita cu detaliile abundente, iar dansul si mirajul culorilor farmeca audienta pe tot parcursul desfasurarii festivalului.

Romanii care decid sa participe in 2019 sau in anii viitori la Carnavalul de la Rio trebuie sa isi pregateasca aceasta calatorie cu mare atentie, pentru a se bucura in siguranta de toata distractia. Sfaturi se pot gasi online, in special in limba engleza. In materie de divertisment, Rio ofera numeroase alternative. Pasionatii de pariuri sportive care merg la Rio sau in orice alte calatorii indepartate trebuie sa stie ca pot ramane conectati si la distractia de acest gen, gratie posibilitatilor de pariere online. De oriunde din lume, romanii pot accesa https://www.unibet.ro/ si pot sa plaseze pariuri online in biletul zilei, pentru a se distra… pe mai multe fronturi. Pariurile sportive pot fi plasate direct de pe dispozitivele mobile, pentru confort maxim pentru utilizatori.

Mai trebuie spus ca cei interesati de distractia de la Carnavalul de la Rio pot sa-si rezerve din timp vacanta pentru 2020, pentru a se bucura de preturi minime. La fel cum se intampla de exemplu in cazul Festivalului Oktoberfest din Munchen (festival dedicat berii), pasionatii de astfel de divertisment ocupa cele mai bune locuri in hoteluri cu foarte mult timp inainte de inceperea evenimentului. De asemenea, biletele de avion pot fi cumparate la preturi minime cu multe luni inainte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img