vineri, 29 martie, 2024

Casa Regala, anunt de ultima ora:Intrarea este libera pentru toata lumea

Distribuie:

Publicat:

Casa Regala a Romaniei anunta, intr-un comunicat oficial, ca in data de 10 mai 2016, implineste 150 de ani de la infiintare, motiv pentru care organizeaza un Garden Party si un concert regal la Castelul Peles.

Cu aceasta ocazie, “Casa Majestatii Sale organizeaza Garden Party si un concert regal la Castelul Peles.  Evenimentul incepe la ora 17.30 si se incheie la ora 19.30. Intrarea este libera pentru toata lumea. Publicul va avea acces pe peluza din fata castelului si pe aleea Pelesului”, se arata in comunicat.

“Familia Regala asteapta cat mai multi romani sa vina la Castelul Peles, la aceasta sarbatoare importanta pentru Coroana si pentru natiunea romana”, se mai arata in comunicat.

Potrivit comunicatului, vor sustine concertul orchestra largita a Cameretei Regale, violonistul Remus Azoitei si tenorul Teodor Ilincai, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. Repertoriul va cuprinde piese de valoare si de popularitate din creatia compozitorilor romani George Enescu, Iosif Ivanovici, Ciprian Porumbescu si Grigoras Dinicu, precum si lucrari de Giacomo Puccini, Camille Saint-Saens, Ernesto de Curtis si Eduardo di Capua.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img