sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cascada Bigăr din Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa s-a prăbuşit! A fost desemnată cea mai frumoasă cascadă din lume

Distribuie:

Publicat:

O parte destul de mare din Cascada Bigăr din Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa s-a prăbuşit.

În urmă cu puțin timp, Regia Națională a Padurilor-Romsilva a anunțat, luni, 7 iunie, că o parte destul de mare din Cascada Bigăr s-a prăbușit din cauze naturale. Era una dintre cele mai spectaculoase cascade din țara noastră, dar și din întreaga lume.

Cascada Bigăr s-a prăbușit

Reprezentanții susțin că travertinul și mușchii care s-au acumulat de-a lungul timpului au crescut destul de mult în dimensiuni și greutate, iar astăzi au cedat. 

"Avem, din păcate, și o veste neplăcută. Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase obiective turistice din Parcul Național Cheile Nerei- Beușnița, s-a prăbușit astăzi din cauze naturale.

Travertinul și mușchii care s-au acumulat în timp, au crescut în dimensiuni și greutate, iar astăzi a cedat sub propria greutate. Colegii noștri sunt la fața locului, iar zilele următoare vom reveni cu mai multe amănunte și imagini", se arată pe pagina de Facebook Regia Națională a Pădurilor.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img