vineri, 29 martie, 2024

Casele de Pariuri Online cu Cele mai Rapide Retrageri

Distribuie:

Publicat:

Când vine vorba de alegerea unei case de pariuri online, un factor foarte important de considerat este viteza cu care se desfășoară retragerile. Unii operatori excelează la acest capitol, așa că vom parcurge în cele ce urmează tot ce trebuie să știi pentru a alege o casă de pariuri cu retrageri rapide.

Ar fi incorect să punem acest proces doar în cârca operatorului, pentru că durata tranzacțiilor nu depinde doar de casa de pariuri. În funcție de metoda de retragere aleasă, factori externi (precum băncile) pot interveni și influența timpul final de așteptare.

Verificarea contului de pariuri

Primul lucru pe care trebuie să îl faci după ce ai ales o casă de pariuri, este să îți creezi contul și să completezi procesul de verificare. Subliniem acest pas aici pentru că este foarte important să îl finalizezi înainte de a începe orice fel de tranzacție. Poate adauga la timpul tău final de retragere sau chiar te poți trezi că nu poți retrage nimic din contul tău.

În România, pariurile sportive și jocurile de noroc sunt reglementate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). În conformitate cu legislația în vigoare, fiecare operator licențiat trebuie să treacă prin verificarea KYC (know your customer/client) cu toți utilizatorii. Deci tranzacțiile nici nu ar trebui să funcționeze până nu treci prin acest proces.

Importanța metodei de plată

Orice casă de pariuri licențiată îți va pune la dispoziție mai multe metode de plată securizate. Totuși, e bine să verifici dacă metoda de plată preferată de tine e disponibilă la casa de pariuri pe care o preferi, înainte de deschiderea contului. Vor exista mici diferențe în unele cazuri.

Metoda de plată pe care o legi va influența direct durata tranzacției. La depunere nu se pune problema duratei pentru că depunerile sunt instantanee, dar la retragere, majoritatea metodelor de plată vor avea timpi de așteptare diferiți. Aprobarea retragerii de către operatorul de jocuri de noroc durează de regulă câteva minute, ai de așteptat mai mult pentru a doua parte a procesului de acceptare a tranzacției din partea băncii, care poate dura până la 5 zile.

Pentru depuneri și retrageri la case de pariuri online, există câteva variante pe care le vei întâlni peste tot:

–          Card bancar (Mastercard, Visa, Visa Electron) – metoda de plată preferată de majoritatea pariorilor, dar departe de a fi cea mai rapidă, cu o durată cuprinsă de regulă între 2 și 5 zile. Cardul bancar este avantajos la capitolul taxe pe depunere și retragere, și este mai ales dacă agenția de la care efectuezi retragerea are cont la aceeași bancă la care este înregistrat cardul tău. În acest caz, tranzacția va fi mult mai rapidă, poți primi banii în aceeași zi.

–          Portofelele electronice (Skrill / Neteller) – probabil cea mai rapidă metodă de retragere, dar în majoritatea cazurilor, cu taxe suplimentare pentru depunere și retragere. Transferul efectiv a fondurilor în contul tău se va face rapid, în câteva minute, dar pentru a putea să îi scoți instant din contul tău, vei avea nevoie de un card pentru portofelul tău electronic.

Casele de pariuri cu cele mai rapide retrageri

Vom oferi 3 recomandări pe baza vitezei și a siguranței tranzacțiilor. Toate aceste case de pariuri oferă o platformă online stabilă:

1. Unibet

Operatorul cu cele mai rapide tranzacții la ora actuală datorită, în parte, procesului foarte rapid de aprobare din partea agenției. Dacă ai un cont la Raiffeisen Bank, e posibil să primești banii de pe retragere în aceeași zi, altfel tranzacția poate dura până la 3 zile. Tranzacțiile pentru portofelele electronice durează mai puțin de 1 zi.

2. Betano

Oferă numeroase metode de retragere (inclusiv Paysafecard), iar majoritatea tranzacțiilor sunt rapide, sub 1 zi pentru portofelele electronice și între 2-3 zile pentru card sau transfer bancar.

3. NetBet

Un alt operator care oferă foarte multe metode de retragere, unele pe care nu le vei găsi la alte case de pariuri. Majoritatea retragerilor sunt aprobate în maxim 1 zi, iar plățile pentru cardurile bancare durează până la 3 zile. Tranzacțiile pentru portofelele electronice durează sub 24 de ore.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img