vineri, 29 martie, 2024

Castigatorul “Chefi la cutite”, angajat permanent la Antena

Distribuie:

Publicat:

Dublu succes pentru Andrei Olteanu. Bucatarul desemnat castigator al celui de-al patrulea sezon “Chefi la cutite” a fost cooptat de Antena Stars si va putea fi vazut permanent la tv, de luni pana joi, de la 08.00, unde va pregati retete sofisticate. Fostul concurent al emisiunii culinare face echipa cu prezentatorii Nasrin Ameri, Andrei Stefanescu si asistenta tv Roxana Constantinescu.

S-a schimbat echipa de la matinalul Antenei Stars. Incepand de luni (11 martie), Nasrin Ameri, Andrei Stefãnescu si Roxana Constantinescu aduc stirile si informatiile meteo de la primele ore ale diminetii. Castigatorul celui de-al patrulea sezon “Chefi la cutite”, Andrei Olteanu, a primit si el un post permanet, concursul culinar fiind pentru el rampa de lansare in televiziune.

"Sunt foarte incantat. Echipa este minunata, ma simt foarte bine alaturi de Andrei si de Nasrin. Vom fi in formula aceasta de luni pana joi, de la 08:00, la 11:45. Voi incerca sa gatesc lucruri cat mai simple, cu o interpretare speciala, pentru ca imi doresc ca cei de acasa sa fure cateva secrete din gastronomie, sa invete cat mai multe retete, in special cele din gastronomia traditionala”, a marturisit chef Andrei Olteanu.

Natalia Mateut si Mircea Eremia, inlocuiti la Star Matinal

Nasrin Ameri si Andrei Stefanescu ii inlocuiesc pe Natalia Mateut si Mircea Eremia, care au fost mutati in weekend, la aceeasi emisiune. Practic in cele doua cupluri de prezentatori s-a facut rocada, iar sefii ar fi luat aceasta decizie pe considerente de audienta. Asadar, de vineri, de la 08.00 si sambãtã si duminicã de la ora 09.00, telespectatorii ii vor primi in casele lor pe Natalia Mateut, Zizica si Mircea Eremia, la Star Matinal de weekend cu mixul perfect de stiri si divertisment. "Pentru mine este cea mai importantã etapa din cariera mea in televiziune. Sa fii pe post intr-un show matinal zilnic nu e deloc putin lucru, iar asta ne va motiva sa fim si mai buni. Sunt constienta ca va trebui sa muncim mai mult, sa facem fata in continuare provocarilor, e clar ca nu va fi usor, dar de un lucru sunt sigura: va fi foarte frumos. Dupã cinci ani, se formase deja o obisnuinta sa ne trezim foarte devreme in week-end si sa declinam orice invitatii ale prietenilor. De acum insa, se schimba lucrurile!”, a spus Nasrin Ameri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img