vineri, 19 aprilie, 2024

Catalin Botezatu ar face un copil cu Bianca Dragusanu: „E o femeie frumoasa, e o femeie misto”

Distribuie:

Publicat:

Cătălin Botezatu a declarat în urmă cu ceva timp că ar face un copil cu Bianca Drăgușanu, fosta lui iubită.

 

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au format un cuplu controversat timp de câțiva ani. Despărțirea lor nu a fost una lipsită de controverse și de acuzații publice, încă, ulterior cei doi foști iubiți au ajuns să fie buni prieteni.

Cătălin Botezatu este cel care a adus-o pe Bianca drăgușanu în primele pagini ale presei și a lansat-o în lumea showbiz-ului. Frumoasa blondină și-a făcut un nume și este acum una dintre cele mai admirate și controversate vedere din România.

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au rămas în relații bune și, de-a lungul anilor, nu au vorbit urât unul despre celălalt. Mai mult, celebrul deisgner i-a luat apărarea fostei lui iubite de fiecare dată când ea a fost criticată pentru alegerile făcute în viața personală.

Cătălin Botezatu ar face un copil cu Bianca Drăgușanu

În urmă cu ceva timp, Cătălin Botezatu a declarat, mai în glumă, mai în serios, că a luat în considerare să facă un copil cu Bianca Drăgușanu.

„Nu am avut timp. Într-o relaţie nu este loc de doi oameni celebri… De trecut numai de bine. Aş fi făcut un copil cu ea pentru că e o femeie frumoasă, e o femeie mişto… Ar fi ieşit un copil frumos. Dar niciodată nu spune niciodată. Adevărul este că depinde doar de mine. Glumesc! Bianca este o femeie extraordinară care a avut multe de învăţat de la mine, care demonstrează că poate. Mai departe… voi, publicul, sunteţi judecătorii”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Viva în urmă cu mai bine de un an.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img