vineri, 26 aprilie, 2024

Catalin Cazacu, motivul divortului Ramonei Olaru?! Ce spune prezentatorul Kanal D despre asistenta de la Neatza

Distribuie:

Publicat:

Ramona Olaru, sexy asistenta celor doi ”matinali” de la Antena 1 – Dani Otil si Razvan Simion – a divortat dupa trei ani de casatorie si cinci ani de relatie. Motivul a fost unul prezent de cele mai multe ori intr-o relatie conjugala – puncte de vedere diferite asupra viitorului comun mai mult sau mai putin indepartat.

Ramona, prietena foarte buna cu Catalin Cazacu, a postat un mesaj in mediul online, scriind ca ”Viata merge mai departe”. Catalin Cazacu si-a exprimat regretul pentru aceasta ”ruptura sentimentala”, declarand si ca o ”iubeste” pe Ramona, aceasta fiind o fata ”extraordinara”.

”Imi pare rau ca divorteaza… Dar, eu, pe Ramona Olaru, o iubesc. Este o fata extraordinara, nu ai cum sa nu o iubesti pe Ramona”, a declarat Catalin Cazacu.

Desi inca n-a implinit 30 de ani, Ramona Olaru a decis sa isi faca primul tratament pentru ridurile nazogeniene – cele care se intind de la aripa nazala la coltul gurii, bilateral. Interventia si-a facut-o la scurt timp dupa despartirea de fostul partener de viata, Bogdan Olaru, si momentul a fost filmat. Ea i-a spus unei internaute despre experienta din cabinetul medicului estetician ca nu este o “mutilare”, asa cum a afirmat aceasta intr-un comentariu lasat la inregistrarea postata de vedeta: “Vela, ei mutilare! Se astupa ridurile alea foarte adanci !! Ca la mine se adancisera rau!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img