vineri, 29 martie, 2024

Catalin Morosanu a recunoscut adevarul trist despre fetita lui: ”Nu m-am implicat mai mult…”

Distribuie:

Publicat:

Catalin Morosanu este un luptator pentru care a intra in ring inseamna ”sa dea totul”, de fiecare data. Si-a facut debutul in K1 in anul 2007 la competitia de K1 Romania 2007, iar de atunci are si foarte multe aparitii publice si participa la emisiuni de succes.

Acum, Catalin Morosanu dezvaluie si o latura sensibila a personalitatii sale. Chiar daca foarte multi il considera un dur, Cataline este cuprins de emotie atunci cand vorbeste despre fetita sa. Duritatea ii dispare ca prin farmec, iar luptatorul de K1 se transforma intr-un tata atent si grijuliu.

Catalin Morosanu a recunoscut ca, in ciuda popularitatii sale si in ciuda faptului ca mai tot timpul are puterea de a glumi, are si o serie de regrete. Iar cel mai mare este legat de fetita lui. Inainte de a pleca la emisiunea ”Ferma”, Catalin Morosanu a dat o declaratie emotionanta pe vlogul lui Jorge, colaegul sau de emisiune.

”Regretul meu cel mai mare este ca nu am stat mai mult alaturi de fetita mea, nu m-am implicat mai mult in educatia ei si faptul ca tot timpul am fost plecat pe drumuri, ba la Iasi, ba la Bucuresti, ba la gale, ba la tot felul de emisiuni, nu am avut timp. Cred ca pentru copiii nostri ar trebui sa ne facem mai mult timp liber sa putem sa ii crestem si sa fim alaturi de ei. Fetita mea are opt anisori…”, marturiseste, cu lacrimi in ochi, pentru vlogul lui Jorge, colegul sau din emisiunea ”Ferma”, Catalin Morosanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img