joi, 28 martie, 2024

Catalin Morosanu, dezvaluiri neasteptate la Ferma, despre sotia lui! Nu s-a mai putut abtine: ” Nu aveam sa iti ofer nimic…”

Distribuie:

Publicat:

Catalin Morosanu i-a uimit pe colegii sai de competitie, atunci cand a vorbit despre sotia sa. Ce le-a dezvaluit celebrul pugilist celorlalti concurenti ai emisiunii de la Ferma.

Catalin Morosanu se afla de cateva saptamani departe de familia sa, fiind concurent la „Ferma”. Acesta a reusit sa surprinda pe toata lumea atunci cand a povestit cine este sotia sa.

Pana acum, a tinut-o departe de lumina reflectoarelor si se stiu foarte putine lucruri despre femeia cu care acesta si-a intemeiat o familie. Pugilistul a tinut sa ii faca o declaratie de dragoste femeii cu care are si o fetita.

„Avem 17 ani de relatie. Va dati seama? O viata de om. Avem o fetita de 8 ani. A facut multe pentru mine, este un echilibru in viata mea si m-a iertat de multe ori. Este o femeie minunata, nu as renunta niciodata la ea. Mai presus de mama pentru mine este ea, apoi mama”, le-a marturisit Morosanu colegilor din Ferma, care au fost impresionati de cuvintele sale.

Cum s-au cunoscut Catalin Morosanu si sotia sa

Concurentii de la Ferma au ramas fara cuvinte atunci cand celebrul pugilist le-a spus cat de importanta este femeia cu care imparte bune si rele de 17 ani. La inceputul acestui an, Catalin a scris pe pagina sa de socializare un mesaj impresionant pentru sotia sa care l-a facut cel mai fericit barbat, chiar si cand nu aveau prea multi bani si nimeni nu ar fi putut prevedea succesul pe care o sa il aiba

„Ai fost alaturi de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam sa iti ofer nimic material, faceam impreuna naveta cu trenul, locuiam in caminele de la Vladimirescu si singura distractie pe care ne-o permiteam era sa ne plimbam de mana in Copou.

Cand ti-am povestit despre visul meu, ai fost alaturi de mine din prima clipa. Cand nu aveam nimic, tu aveai grija sa fiu pe drumul bun. Cand ma intorceam obosit de la antrenamente, erai alaturi de mine. Cand pierdeam un meci, tu imi bandajai ranile.

Indiferent de timp si timpuri, ai fost in dreapta mea. Mi-ai daruit o comoara, pe Natalis, si m-ai sustinut in fiecare secunda. Acum, cand am totul, eu sunt in continuare fericit ca te am pe tine. Te iubesc!”, a scris Morosanu pe Facebook, la inceputul anului acesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img