vineri, 29 martie, 2024

CATALIN SCARLATESCU a slabit peste noapte 30 de kilograme si toti au crezut ca a facut-o pentru GINA PISTOL, dar… Care este motivul adevarat!

Distribuie:

Publicat:

Catalin Scarlatescu a topit ca prin minune 30 de kg, insa motivul care l-a determinat sa faca acest lucru este unul extrem de serios. Celebrul bucatar a fost bagat in sperieti de medici, dupa ce si-a facut o serie de analize.

Catalin Scarlatescu a uimit pe toata lumea cu ambitia cu care a reusit sa scape de surplusul de kilograme intr-un timp record. Apropiatii celebrului bucatar au dezvaluit ca motivul care l-a facut sa nu se abata de la drum a fost starea de sanatate, dupa ce medicii i-au spus ca analizele nu sunt deloc bune.

“Analizele i-au iesit proaste. Valorile erau mult prea mari, grasimea multa face rau si la inima, si la ficat, si la tot. Organismul nu mai functioneaza corespunzator. Ca sa nu aiba alte probleme de sanatate mai grave, s-a hotarat sa se apuce de slabit, dar nu dupa capul lui, ci dupa o dieta personalizata facuta de un specialist. pe langa faptul ca obosea foarte repede, nici nu se prea mai putea odini, scrie poatenustiai.ro.

Nu putea dormi bine. Acesta e principalul motiv pentru care s-a apucat de slabit. De cand a scapat de vreo 30 de kilograme, acum are sub 100 de kilograme, se simte mai bine, e mai energic si nici nu mai are pofte iesite din comun”, au declarat apropiatii lui Scarlatescu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img