vineri, 29 martie, 2024

Catalina Ponor, medalie de aur la barna, la World Challenge Cup de la Doha

Distribuie:

Publicat:

Gimnasta Catalina Ponor a obtinut, sambata, medalia de aur in finala la barna, la World Challenge Cup de la Doha, competitie internationala in care a concurat pentru prima data dupa retragerea din 2012.

Catalina Ponor (28 de ani), care a fost prima si in calificarile labarna, a fost notata, sambata, cu 14,650, cu care a obtinut medalia de aur.

Pe podium au mai urcat Thauany Lee de Araujo (Brazilia, 14.150) siFilipa Martins (13,900, Portugalia).

Pentru Catalina Ponor, cvintupla medaliata olimpica, participarea la World Challenge Cup de la Doha este prima sa aparitie intr-un concurs international dupa JO de la Londra, din 2012.

Catalina Ponor a revenit la pregatiri in urma cu un an, dupa trei ani de la retragere, dar in toamna a suferit o interventie chirurgicala la tendonul lui Ahile, care a tinut-o in afara pregatirilor cateva luni, interval in care a avut loc si CM de la Glasgow.

Tot sambata vor mai evolua, in finala la sol, Diana Bulimar si Dora Vulcan, care s-au clasat, vineri, in finala la paralele pe locurile 8, respectiv 7.

La cea de-a noua editie a World Challenge Cup de la Doha, dotata cu premii totale de 50.000 de dolari, participa peste 100 de gimnasi din 33 de tari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img