joi, 18 aprilie, 2024

Catalina Ponor si Marian Dragulescu, decorati de presedintele Romaniei

Distribuie:

Publicat:

Romania a incheiat cu un total de 4 medalii, doua de aur, una de argint si una de bronz, Campionatele Europene de la Cluj-Napoca, fiind depasita in clasamentul pe medalii doar de Rusia. Cele 2 medalii de aur au fost castigate prin Marian Dragulescu, la sol, si Catalina Ponor, la barna, cea de de argint, prin Marian Dragulescu, la sarituri, iar cea de bronz prin Larisa Iordache, la barna.

In urma acestor rezultate, presedintele Klaus Iohannis i-a decorat, miercuri, cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Ofiter pe gimnastii Catalina Ponor si Marian Dragulescu si cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a, cu o bareta, pe Larisa Iordache, dupa ce acesti sportivi au obtinut medalii la Campioantele Europene de la Cluj-Napoca.
“In semn de inalta apreciere pentru rezultatele remarcabile obtinute la Campionatele Europene de Gimnastica Artistica de la Cluj-Napoca (19-23 aprilie), pentru talentul, pasiunea, devotamentul si profesionalismul puse in slujba afirmarii sportului romanesc pe plan international, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Ofiter doamnei Catalina Ponor si domnului Marian Dragulescu, precum si Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a, cu o bareta, doamnei Larisa Iordache. Cu acest prilej, Presedintele Romaniei felicita sportivii pentru rezultatele deosebite obtinute la competitia europeana. De asemenea, Presedintele Klaus Iohannis apreciaza performantele exceptionale inregistrate pe parcursul carierei, precum si modul onorabil in care ei reprezinta Romania. Prin munca, determinarea si perseveranta de care au dat dovada, cei trei sportivi au adus inca o data recunoastere internationala gimnasticii romanesti. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, ii asigura pe sportivii romani de sprijin neconditionat si ii incurajeaza sa ramana la fel de consecventi si competitivi”, precizeaza comunicatul Presedintiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img