vineri, 29 martie, 2024

Cati bani a incasat Mihai Munteanu „Munti”, castigatorul emisiunii Chefi la Cutite. Cecul imens emis de Antena 1

Distribuie:

Publicat:

Castigatorul emisiunii Chefi la Cutite, Mihai Munteanu „Munti”, s-a umplut de bani! Antena 1 a emis un cec urias pentru cel care a gatit cel mai bine in finala. Pentru performanta sa de la Chefi la Cutite Munti va incasa un premiu in valoare de 30.000 de euro.

La degustarile pe nevazute au fost sute de concurenti. In echipe au intrat 18, iar in marea finala au ramas doar 3, dupa eliminarea surprinzatoare a lui Silviu Nedelea. Chefii au fost cei care au decis care sunt cei trei finalisti de la „Chefi la cutite”. Munti din echipa albastra si Maria Burlacu si Andrei Balasz din echipa galbena au fost cei trei care s-au luptat pentru marele premiu de 30.000 de euro, in finala sezonul 6.

Mihai Munteanu „Munti” a castigat Chefi la Cutite si a luat un cec de 30.000 de euro de la Antena 1

Castigatorul Chefi la Cutite sezonul 6 si a luat 30.000 de euro. Cecul emis de Antena 1 . „Pot sa spun ca pentru mine sezonul 6 a fost unul de vis. Astept sa se termine la fel. Astept stelutele galbene sa cada din cer!”, a spus Chef Catalin Scarlatescu, care a avut doi concurenti in marea finala, din echipa galbena, pe Maria Burlacu si pe Andrei Balasz. Chef Sorin Bontea la echipa albastra l-a avut pe Chef Munti care s-a batut pentru premiul de 30.000 de euro, dat de Antena 1.

Initial in presa a „rasuflat” zvonul ca Silviu Nedelea va castiga sezonul 6 din Chefi la Cutite. Nu a fost asa, concurentul din echipa lui Chef Sorin Bontea fiind eliminat inainte de marea finala la care au ramas doar trei concurenti. Munti din echipa albastra si Maria Burlacu si Andrei Balasz din echipa galbena au fost cei care si-au disputat marele premiu de 30.000 de euro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img