sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Catrinel Sandu divorteaza de tatal copiilor! “Este incheierea unui capitol important din viata mea”

Distribuie:

Publicat:

Inainte de anul nou, Catrinel Sandu a facut un anunt neasteptat. Vedeta tocmai s-a despartit de tatal copiilor sai, de tenismenul Gabriel Trifu.

Dupa ce a petrecut ani buni in America, Catrinel Sandu s-a intors recent in tara unde se parea ca si-a gasit linistea sufleteasca de care avea nevoie, alaturi de cele doua fetite ale sale. Se pare ca distanta si aceasta separare dintre ea si sotul sau, nu a adus decat la o despartire.

Catrinel Sandu a facut anuntul public, printr-o postare pe o retea de socializare in care a spus ca ea si sotul sau Gabriel, vor continua pe drumuri separate, departe de ochii curiosilor.

„Fiecare sfarsit de an este o ocazie pentru a face un bilant. Pentru este mai mult de atat. Este incheierea unui capitol important din viata mea.

Dupa separarea de mai bine de un an de zile, eu si Gabi am hotarat sa mergem pe drumuri separate. Bineinteles ca vom ramane in relatii bune si vom face totul, in continuare, pentru cresterea si educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodata usor, asadar va rog sa ne respectati intimitatea si decizia de a nu discuta mai mult pe aceasta tema.

Va doresc un an nou minunat si plin de realizari!”, a postat Catrinel Sandu pe Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img