joi, 28 martie, 2024

Cautat de autoritatile din Spania pentru trafic de droguri, depistat la Vama Albita – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Moldova căutat de autorităţile din Spania pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri și contrabandă cu țigări.

În data de 15 septembrie, în jurul orei 09.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară,cetățeanul din  R. Moldova  B.S., în vârstă de 33 de ani, pasager într-un autoturism înmatriculat în R. Moldova.

„La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele tânărului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Spania, la data de 18.02.2019, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri și contrabandă cu țigări pe teritoriul  Spaniei. „ declara Irina Mirica – purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui

 Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img