vineri, 29 martie, 2024

Caz șocant la Medgidia! Trei bărbaţi au stropit cu benzină patru persoane și le-au dat foc

Distribuie:

Publicat:

Caz șocant în Medgidia! Incidentul a marcat un oraș întreg. Patru persoane au fost stropite cu benzină și ulterior incendiate. Localnicilor nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat. Cele patru victime au fost duse de urgență, în stare gravă la spital. Iată cum s-a întâmplat totul și de ce au recurs bărbații la un astfel de gest!

Trei bărbați din Medgidia au stropit cu benzină patru persoane din Medgidia, printre care şi un copil în vârstă de 10 ani. Incidentul a avut loc în noaptea de 4/5 august, în jurul orei 2.00, la domiciliul unei femei.

Caz șocant la Medgidia

Acasă la femeia în vârstă de 44 de ani s-ar fi deplasat mai multe persoane, care ar fi pătruns în curte şi în locuinţă, unde ar fi început să o lovească pe aceasta şi pe membrii familiei sale, însă asta nu a fost tot.

Ulterior, cei trei bărbați le-ar fi stropit cu benzină pe victime, ulterior dându-le foc. Imediat după incident, cei trei bărbați au fugit de la fața locului. Femeia în vârstp de 44 de ani prezenta arsuri de gradul 2 şi 3.

Atunci când cadrele medicale de specialitate au ajuns la fața locului, au constatat că cea mai mică dintre victime este o fetiță în vârstă de numai 10 ani care prezenta arsuri de gradul 1 şi 2 pe tot corpul.

S-a deschis dosar penal pentru tentativă de omor

Conform News.ro., au mai fost grav răniți 2 bărbaţi, de 41, respectiv 42 de ani, care prezentau leziuni traumatice şi arsuri. Cei trei agresori din Medgidia au vârste cuprinse între 37 şi 57 de ani.

Potrivit aceleiași surse, în cazul bărbatului de 42 de ani, medicul legist a concluzionat faptul că leziunile produse i-au pus viaţa în pericol.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că totul s-a fi întâmplat pe fondul unui conflict anterior. S-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Agresorii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind prezentaţi apoi Tribunalului Constanţa care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img