vineri, 29 martie, 2024

Caz revoltator la Deleni – Batrana desfigurata de un agresor sexual

Distribuie:

Publicat:

Un caz revoltator se semnaleaza din nou in satul Deleni,judetul Vaslui,acolo unde autoritatile par sa piarda controlul asupra securitatii localnicilor.

Asta dupa ce o femeie in varsta de 61 de ani a fost violata de un tanar mai mic ca ea cu aproape 40 de ani, despre care localnicii au tras semnale de alarma inca din luna martie a anului curent, cum ca ar avea apucaturi sexuale bolnave, chiar daca tatal sau a fost arestat dupa ce si-a violat propria fiica de doar 11 ani.

Satenii ar fi alertat autoritatile cu privire la tanarul de 26 de ani, Florin Trenchi, dupa ce l-ar fi vazut in timp ce intretinea relatii sexuale cu animale.

Tatal agresorului, Dumitru Trenchi a fost arestat sub acuzatia de viol , dupa ce si-a suspus propria fiica la agresiuni sexuale greu de imaginat.

Saptamana trecuta, in plasa fiului agresorului, a cazut o batrana de 61 de ani, peste care tanarul a intrat in toiul noptii. Pentru ca a opus rezistenta, batrana a suferit o bataie sora cu moartea.

Agresorul, dupa ce a lovit-o cu pumnii si cu picioarele, a luat un ciocan  si i-a dat in cap si peste picioare. Chiar si dupa atatea lovituri, femeia a reusit sa ajunga la casa unui vecin sa-i ceara ajutorul. La scurt timp, agresorul a fost prins de catre politisti si arestat preventiv pentru 30 de zile.

“Am fost in casa. Am iesit pana afara. Cand m-am intors, ma bufnit pe pat si mi-a pus mana in gura. M-a dezbracat. M-a batut cu pumnii. Peste poarta a sarit. Nu se mai poate cu asa vagabonzi. Nu se mai poate, m-a batut cu pumnii in cap, mi-a dat sangele pe nas”declara femeia pentru bzv.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img