joi, 18 aprilie, 2024

Caz SOCANT in Italia! O romanca a incercat sa isi VANDA copilul! Ce suma de bani a cerut pentru el

Distribuie:

Publicat:

Doar o minune a facut ca bebelusul vandut de mama sa nu ajunga pe piata neagra. Traficantul care a convins o tanara romanca sa isi dea copilul pe 20 de mii de euro, in Italia, a vrut sa il recunoasca drept al lui. Personalul din spital a suspectat insa ca ceva este in neregula si a facut presiuni ca femeia sa se mai gandeasca. Acum, fetita se afla acum in grija unor maicute. Romanca de 25 de ani si-a parasit fetita in spital, apoi a incercat sa o vanda. Pentru a facilita tranzactia, romanca de 25 de ani a fost la un pas sa o treaca pe numele unui traficant magrebian care ii stabilise si pretul: 20 de mii de euro.

Din fericire, personalul spitalicesc a convins persoana care a nascut, femeia, mama romanca, sa recunoasca doar ea copilul, dar sa se mai gandeasca in ceea ce priveste barbatul. In varsta de 47 de ani, barbatul este in arest si le-a dat fiori si politistilor care ancheteaza cazul. “Un om tulburator de intreprinzator si fara scrupule care a pus la cale totul”, scrie in motivarea arestarii.

Pe numele Nicoletei Tanase au fost formulate acuzatii mai mult formale. Este acuzata de incalcarea normelor privind adoptia si va fi audiata de procurori.

Sesizati mai intai de personalul medical, apoi de un angajat al primariei, politistii italieni i-au cautat pe traficanti mai bine de o luna. Cea care s-a dat de gol a fost mama cumparatoare, o italianca de 35 de ani care isi dorea cu orice pret un al doilea copil. Femeia s-a prezentat la oficiul de stare civila sa recunoasca bebelusul, dar s-a razgandit dupa ce si-a dat seama ca este mulatru. Tatal natural al copilului este un refugiat din Mali dar, pentru moment, tribunalul nu i-a acordat dreptul sa ia fetita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img